It’s a thing: Η Kate Moss λανσάρει τη δική της συλλογή κοσμημάτων

To super model, Kate Moss, συνεργάζεται με το βραζιλιάνικο brand, Ara Vartanian, για μια exclusive σειρά που περιλαμβάνει εντυπωσιακά κοσμήματα. Η Moss δήλωσε ότι εξ’ αρχής ερωτεύτηκε τα τολμηρά, μοναδικά σχέδια του brand, με τους σπάνιους πολύτιμους λίθους και πλέον βρήκε την ευκαιρία να συνεργαστεί μαζί του.

Η ίδια είπε: “Κανένας δεν φοράει σκουλαρίκια πια. Πιστεύουν ότι είναι παλιομοδίτικα. Εμένα μου αρέσει να φοράω, να τα συνδυάζω με fresh looks, ακόμα κι αν δεν θεωρούνται τάση. Στα κοσμήματα Ara Vartanian μου αρέσει που ενώ τα κοσμήματα είναι υπερβολικά, ταυτόχρονα είναι και αρκετά μοντέρνα. Δίνει την ευκαιρία στις γυναίκες να φορέσουν μεγάλα διαμάντια, χωρίς να φαίνονται σαν ηλικιωμένες γυναίκες”.

Η Kate φωτογραφήθηκε μαζί με τέσσερα μοντέλα στο σπίτι της στο Cotswolds. Έτσι λοιπόν, είχε τη θέση και της σχεδιάστριας και του μοντέλου.

Όταν ρώτησαν το μοντέλο ποιο ήταν το πρώτο κόσμημα που αγόρασε με δικά της λεφτά, απάντησε: “Όταν ξεκίνησα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα, η Naomi Campbell και Christy Turlington με πήγαν σε ένα κοσμηματοπωλείο στην Ιρλανδία κι εκεί αγόρασα το πρώτο μου ρολόι. Ήταν από ασήμι”.

Read More

And More