Kaia Gerber – Karl Lagerfeld: Η πρώτη τους συλλογή “παντρεύει” την καλιφορνέζικη με την παριζιάνικη αισθητική

Η Kaia Gerber μόλις πρόσθεσε μια ακόμα δουλειά στο βιογραφικό της. Ο περασμένος χρόνος ήταν και ο τυχερός της, μιας και η ίδια έκανε το ντεμπούτο της στα πιο διάσημα catwalks. Μόνο που το 2018 της επιφύλασσε μια ακόμα έκπληξη.

Ναι είναι γεγονός! Η Kaia είναι πλέον και σχεδιάστρια, εκτός από μοντέλο, και σε συνεργασία με τον Karl Lagerfeld δημιουργεί μια συλλογή ρούχων και αξεσουάρ, η οποία θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα το Σεπτέμβριο. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kaia συνεργάζεται με τον Karl, καθώς είναι γνωστό ότι το νεαρό μοντέλο επιλέχθηκε από τον ίδιο και περπάτησε στο τελευταίο show του οίκου Chanel.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Karl Lagerfeld, Pier Paolo Righi, δήλωσε: “Όταν ο Karl μας είπε για πρώτη φορά την ιδέα του να συνεργαστεί με την Kaia, όλοι μας ενθουσιαστήκαμε με την ανακοίνωση. Έχουμε δουλέψει πολύ τους τελευταίους μήνες με την Kaia στο L.A. και στο στούντιό μας στο Παρίσι. Ήταν συναρπαστικό να βλέπω το πάθος και το όραμά της και είμαι σίγουρος ότι η συλλογή θα εμπνεύσει πολλές νέες γυναίκες”.

Η συλλογή θα περιλαμβάνει ρούχα, κοσμήματα, παπούτσια και γυαλιά ηλίου και “παντρεύει” την παριζιάνικη chic αισθητική του Lagerfeld με το West Coast ύφος της Gerber. Η γαλλική κομψότητα αποτελεί χαρακτηριστικό των βραδινών ενδυμάτων, ενώ η καλιφορνέζικη αισθητική του μοντέλου επηρεάζει κυρίως τα πιο daily κομμάτια.

Read More

And More