Η Kaia Gerber πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Saint Laurent

Πριν από λίγες μέρες ο οίκος έβγαλε στη δημοσιότητα τις πρώτες 4 φωτογραφίες από την Fall 2018 συλλογή του, και το νέο πρόσωπο της καμπάνιας είναι η 16χρονη Kaia Gerber. O Anthony Vaccarello επέλεξε την κόρης της Cindy Crawford να είναι το βασικό μοντέλο για την Fall campaign που φωτογράφισε ο David Sims.

Η Gerber εμφανίζεται με 4 look, αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι αυτό με μία Μongolian γούνα, skinny παντελόνι, layering κοσμημάτων και seuede boots, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την 70′s music culture, και με το οποίο πρωταγωνιστεί και στο fashion video που συνοδεύει την συλλογή, με το τραγούδι “Venus in Furs” των Velvet Underground να ακούγεται σαν soundtrack!

Η Kaia έκανε το ντεμπούτο της στον οίκο τον Φεβρουάριο που εμφανίστηκε στο runway φορώντας 3 look με αποκορύφωμα το mini black dress που όλοι θυμόμαστε!

Αυτή είναι η δεύτερη σειρά φωτογραφιών για την Fall campaign του Saint Laurent που βλέπουμε. Η πρώτη δημοσιεύτηκε τον προηγούμενο μήνα και είχε πρωταγωνίστρια την μούσα του οίκου Betty Catroux.

Read More

And More