Καλοκαιρινές εκπτώσεις: 10 item που θα αγοράσεις τώρα αλλά θα φοράς και του χρόνου

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκίνησαν σήμερα επίσημα και θα διαρκέσουν μέχρι τέλος Αυγούστου. Ναι αυτή η τέλεια εποχή που θα βρεις όλα όσα ήθελες, σε καλύτερη τιμή, έχει φτάσει. Μία από τις συμβουλές που δίνω σαν fashion editor την περίοδο των εκπτώσεων είναι να επικεντρωνόμαστε στα ρούχα και αξεσουάρ που έχουν καλή ποιότητα και είναι διαχρονικά!

Ναι ξέρω εσύ θέλεις να αγοράσεις όλα όσα είναι #trend και πιστεύεις ότι τώρα θα τα βρεις σε καλύτερη τιμή!Ναι θα γίνει και αυτό αλλά άκουσε με! Αν θες μία capsule fashionable γκαρνταρόμπα, πρέπει να επενδύσεις σε κομμάτια που δεν χάνουν την αξία τους.

Στην προκειμένη περίπτωση, σε καλοκαιρινά κομμάτια που θα φορέσεις φέτος -γιατί το Καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει- αλλά θα χαρείς και του χρόνου. Με λίγα λόγια δεν θα σπαταλήσεις τα χρήματα σου μόνο σε παροδικά trend αλλά θα επενδύσεις σε κομμάτια κλειδιά!#ShopNow

Μαύρο λατρεμένο bikini

Instagram @mijamija

Το ξέρεις, μην το ξαναπούμε, ένα σχέδιο είναι forever κομμάτι και είναι το μαύρο bikini! Όσο πιο απλό τόσο πιο καλό, διάλεξε το σε καλή ποιότητα και βάλτο στην βαλίτσα των διακοπών σου… για πολλά χρόνια ακόμη.

 Neutral chic φόρεμα

Instagram @rosiehw

Σίγουρα έχεις ένα boho φόρεμα, προφανώς έχεις και το λατρεμένο μαύρο, αν δεν έχεις λοιπόν ένα neutral πάρτο τώρα και θα με θυμηθείς. Με την quiet luxury τάση να μεσουρανεί, τα lux basic κομμάτια αποκτούν μεγάλη αξία στο χρηματιστήριο του στιλ. Ένα τέτοιο φόρεμα θα γίνει βασικό look λοιπόν, για πολλές σεζόν ακόμη.

Λευκό κλασικό πουκάμισο

Instagram @disco_forest

Αν δεν το έχεις καιρός να το αποκτήσεις, αλλά ακόμη και αν το έχεις, καιρός να αποκτήσεις το σωστό λευκό κλασικό πουκάμισο. Πως θα το ξεχωρίσεις; Σίγουρα έχει  καλό ύφασμα, απλή γραμμή χωρίς τίποτα σε detail για να το φοράς ξανά και ξανά!

Ολόσωμη 24hour φόρμα

Instagram @disco_forest

Το fashion item που φοράς κυριολεκτικά σε 24hour style, όλο το χρόνο. Διάλεξε ένα σχέδιο που είναι σε minimal ύφος και φόρεσε την τώρα με σανδάλια, το φθινόπωρο με slingbacks και το χειμώνα με booties.

Tailored σορτσάκι

Instagram @disco_forest

Διάλεξε ένα σχέδιο που δεν είναι «καυτό», σε tailored γραμμή, ώστε να το συνδυάζεις ακόμη και στο γραφείο σου με ένα πουκάμισο ή στα πρώτα φθινοπωρινά outfit με μία μαρινιέρα.

Χρυσοί stylish κρίκοι

Ένα διαχρονικό κόσμημα που θα συνδυάσεις ακόμη και με το μαγιό σου…πολλά καλοκαιρία μετά!

Τα απόλυτα μαύρα γυαλιά

Instagram @mijamija

Δεν χρειάζονται συστάσεις: Ένα κλασικό σχέδιο γυαλιών που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα και ΝΑΙ ταιριάζει σε όλες μας.

Μία raffia bag

Ιnstagram @disco_forest

H ψάθινη τσάντα είναι το αγαπημένο αξεσουάρ των French girl!Τυχαίο; Φέτος λοιπόν βάλτην στην λίστα με τα DO της ντουλάπα σου, και πίστεψε με θα την χαρείς για πολλές σεζόν ακόμη. Επένδυσε σε μία επώνυμη με σωστό μέγεθος και δερμάτινες λεπτομέρειες.

Flat μαύρα σανδάλια

Instagram @moderosa

Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, μερικά itmes όμως παρμένουν εκεί! Τα flat μαύρα σανδάλια ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Κάνε την αγορά που θα προσθέσει στο στιλ σου ένα classic item και θα τα χαρείς τόσο στην πόλη όσο και στις διακοπές σου.

 

 

Read More

And More