Κάννες 2018: Οι διάσημες που φόρεσαν Celia Kritharioti στο κόκκινο χαλί

Το 71ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών συνεχίζεται και όλα τα βλέμματα στρέφονται στις διάσημες κυρίες. Λαμπερά κοσμήματα, εντυπωσιακά gowns και glam αξεσουάρ δίνουν το παρών και πρωταγωνιστούν για ακόμα μια χρονιά.

Εκτός από το κόκκινο χαλί που στρώθηκε για τις πρεμιέρες των ταινιών, οι διάσημες περπάτησαν και στο red carpet του “Fashion for Reliefe”, mia μεγάλη φιλανθρωπική γιορτή της μόδας που διοργανώνει η Naomi Campbel στη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών. Πολλές από τις διάσημες που έδωσαν το παρών φόρεσε εντυπωσιακές δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Celia Kritharioti, και κατάφεραν να κλέψουν τόσο τις εντυπώσεις, όσο και τα φλας των φωτογράφων.

Πάμε να δούμε όλες τις πληροφορίες για το κάθε look…

 

Το μοντέλο Daria Strokous, επέλεξε μια ολοκέντητη δημιουργία Celia Kritharioti, από την Couture συλλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2018.

 

Τα μοντέλα Tami και Shanniel Williams, φόρεσαν και οι δύο δημιουργίες Celia Kritharioti, από την Couture συλλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2018.

 

Η οδηγός Formula Carmen Jorda, φόρεσε ένα μίνι Couture φόρεμα Celia Kritharioti, από την Spring – Summer 2018 collection.

 

Η ηθοποιός Patricia Contreras έκανε την εμφάνισή της με ένα maxi Couture dress Celia Kritharioti διακοσμημένο με φτερά, από την Spring – Summer 2018 collection.

 

Μερικές ημέρες πριν, για το πάρτι της Chopard με καλεσμένο έκπληξη τον Enrique Inglesias, το μοντέλο Jessica Kahawaty, φόρεσε μια δημιουργία Celia Kritharioti Couture από τη συλλογή SS18.

 

 

 

Read More

And More