Κάννες: Αυτό το μοντέλο φόρεσε ποδηλατικό κολάν στο κόκκινο χαλί. Συμφωνείς με την επιλογή; Ψήφισε!

Εδώ και πολλές μέρες σε ενημερώνουμε με όλα όσα συμβαίνουν στο 71ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, και πιο συγκεκριμένα, με τις πιο stylish εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, στα πάρτι και στις καθημερινές βόλτες των σταρ στη γαλλική Ριβιέρα.

Όταν λοιπόν, διαβάζεις τη φράση “κόκκινο χαλί”, στο μυαλό σου αυτόματα έρχονται τα λαμπερά κοσμήματα, τα εντυπωσιακά φορέματα, τα super lux κοσμήματα, κ.λ.π.! Ναι, πολύ σωστά τα σκέφτεσαι, αλλά για το μοντέλο Damaris Lewis δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού αποφάσισε να φέρει την athleisure τάση στο κόκκινο χαλί αυτού του λαμπερού event.

Για την ακρίβεια, επέλεξε ένα ποδηλατικό κολάν (γνωστό και ως cycle pants), το οποίο συνδύασε με ένα ιδιαίτερο και κομψό σακάκι και γόβες που συνδύαζαν το πλαστικό υλικό και το δέρμα. Όλο το σύνολο έφερε την υπογραφή του πολύ επιτυχημένου οίκου Off White.

Οκ, ξέρουμε ότι η athlesuire τάση έχει πάρει τα πάνω της τον τελευταίο καιρό και ότι οι διάσημες την υιοθετούν και τη συνδυάζουν με πιο κομψά fashion pieces, αλλά η στιλιστική επιλογή της Damaris ήταν κάτι το ασυνήθιστο, το τολμηρό και δεν το είχαμε δει ξανά σε κόκκινο χαλί.

Εσένα σου αρέσει; Συμφωνείς με τη στιλιστική της επιλογή; Ψήφισε…


And More