Κate Middleton: Αυτό ήταν το φόρεμά της την μια και μοναδική φορά που περπάτησε σε catwalk – εκεί που την ερωτεύτηκε ο Πρίγκιπας William

Σίγουρα η Kate Middleton μας έχει κερδίσει με το στιλ της όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η αγάπη της για την μόδα έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς!Το 2002 η Middleton ενώ ήταν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους και είχε ήδη γνωρίσει τον William, συμμετείχε για μία και μοναδική φορά σε επίδειξη μόδας, για φιλανθρωπικό σκοπό.

@thecrownnetflix

Όταν ανέβηκε στο catwalk το look που φορούσε φέρεται να τράβηξε το βλέμμα του πρίγκιπα William και πυροδότησε το ενδιαφέρον του για την μελλοντική σύζυγό του. H Middleton περπάτησε στην πασαρέλα με ένα strapless διάφανο φόρεμα που είχε sequin details. Η συμφοιτήτρια της Middleton, Charlotte Todd, σχεδίασε το φόρεμα από ένα λεπτό διχτυωτό ύφασμα, αποκαλύπτοντας ένα απλό ζευγάρι μαύρα εσώρουχα από κάτω. Αυτό μάλλον ήταν αρκετό !Μέχρι την  2003 ο William και η Kate είχαν γίνει ζευγάρι και το 2010 της έκανε πρόταση!

Το διάφανο φόρεμα από την φιλανθρωπική επίδειξη μόδας της Middleton κόστισε μόνο 30 λίρες για να φτιαχτεί, αλλά έφτασε στις 80.000 λίρες σε δημοπρασία το 2011. Αυτό το φόρεμα και όλη την σκηνή της πασαρέλας, θα τα δούμε στην νέα σεζόν του: The Crown που ξεκίνησε ήδη στο Νetflix.

Κεντρική φωτογραφία Reuters

 

Read More

And More