The Crown: Οι fashion στιγμές που ανυπομονούμε να δούμε στην 6η σεζόν

Είναι επίσημο! H 6η σεζόν της επικής σειράς: The Crown του Netflix, κάνει σήμερα πρεμιέρα και για μία ακόμη φορά θα μας ταξιδέψει στα άδυτα της Βασιλικής οικογένειας. Η σειρά έχει πολλούς fan όχι μόνο για την ιστορική σημασία της, αλλά και για αξεπέραστο art direction που παρακολουθούμε σε κάθε κύκλο. Ξεκινώντας από την δεκαετία του 1950 και την νέα τότε Βασίλισα Ελισάβετ, πλέον θα δούμε στα νέα επεισόδια το στυλ της βασιλικής οικογένειας στις δεκαετίες του 1990 και του 2000. Μία εποχή που έχει γράψει ιστορία  και που σήμερα η Gen Z λατρεύει να αντιγράφει.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix UK & Ireland (@netflixuk)

Έτσι θα απολαύσουνε ξανά, πως η βραβευμένη σχεδιάστρια κοστουμιών, Amy Roberts, αποτυπώνει όλες τις αλλαγές της εποχής στο ντύσιμο της  βασιλικής ενδυμασίας, από τις επίσημες εμφανίσεις μέχρι τις off duty επιλογές τους.

Πριγκίπισσα Diana

Η 6η σεζόν καλύπτει μια εποχή τεράστιων αλλαγών και προκλήσεων για τη βρετανική βασιλική οικογένεια, καθώς και τον χωρισμό της πριγκίπισσας Νταϊάνα από τον πρίγκιπα Κάρολο. Η σειρά θα μας μυήσει στο ανεπανάληπτο στιλ της Νταϊάνα εκείνη την εποχή, από τις κομψές βραδινές εμφανίσεις μέχρι το every day στιλ της, που οι λάτρεις της μόδας αγαπάνε μέχρι σήμερα.  

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

Μετά το διαζύγιό της από τον πρίγκιπα Κάρολο το 1996, η πριγκίπισσα Νταϊάνα έκανε μία σημαντική αλλαγή στο στυλ της το οποίο και έγινε πιο εκλεπτυσμένο και πιο ανεξάρτητο. Είδαμε τότε μία  μεγάλη απόκλιση από την παραδοσιακή βασιλική ενδυμασία ενώ έδειχνε την αγάπη της για την  σύγχρονη μόδα.

Photo by Tim Graham Photo Library via Getty Images

Photo by Tim Graham Photo Library via Getty Images

Photo by Tom Wargacki/WireImage

Photo by Anwar Hussein/Getty Images

Έγινε πιο τολμηρή σε χρώματα και σε σχέδια ενώ τα ρούχα της δημιουργούσαν νέες τάσεις. Το σπορ ύφος της ακόμη εμπνέει, με τις ποδηλατικές βερμούδες ή τα πουλόβερ ριγμένα στου ώμους να αποτελούν μέχρι σήμερα top trends!  

Kate Middleton

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

Στην νέα σεζόν θα έχουμε και την πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον όπου θα την δούμε κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους. Στη Σκωτία, όπου γνώρισε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, το στυλ της ήταν  απλό, διακριτικό και πρακτικό, αντανακλώντας τις απαιτήσεις της φοιτητικής ζωής. Φορούσε κυρίως άνετα ρούχα, τζιν, πουλόβερ και απλές μπλούζες για την καθημερινή της εμφάνιση στην πανεπιστημιούπολη.

Jane Barlow/Pool via REUTERS

 

Yui Mok/Pool via REUTERS

Ακόμη και σήμερα η Middleton παρά τη βασιλική της σχέση, ξεχωρίζει για τις προσιτές και κατανοητές επιλογές μόδας, οι οποίες είχαν μεγάλη απήχηση στο κοινό. Έχει μία λογική προσέγγιση για την Μόδα, φοράει συχνά το ίδιο outfit ενώ δεν σταματά να επιλέγει low budget αξεσουάρ όπως και μία κανονική γυναίκα!

Dodi Al-Fayed

@thecrownnetlix

@thecrownnetlix

Ο Dodi Al-Fayed, που θα γνωρίσουμε σε αυτόν το κύκλο ήταν γνωστός για το  κομψό και εκλεπτυσμένο στιλ. Ο γιος του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Mohamed Al-Fayed επέλεγε συνήθως καλοραμμένα κοστούμια από πολυτελή υφάσματα όπως μετάξι, κασμίρ και λεπτό μαλλί. Προτιμούσε τα κλασικά και διαχρονικά σχέδια, και τα ουδέτερα χρώματα όπως το μαύρο, το ναυτικό και το γκρι ανθρακί. Τα  smart-casual σύνολα, αποτελούντα κυρίως από  κομψά παντελόνια με αέρινα πουκάμισα  και γυαλισμένα loafers. Έδινε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, λάτρεθε τις  μεταξωτές γραβάτες και ολοκλήρωναι τις εμφανίσεις του με μανικετόκουμπα.

Κεντρική φωτογραφία @thecrownnetlix

 

Read More

And More