Κάτια Ζυγούλη – Σάκης Ρουβάς: Τι φόρεσε το πιο καλοντυμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Είναι ένα από τα πιο ταιριαστά και καλοντυμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που πάντα καταφέρνει να τραβάει το στιλιστικό μας ενδιαφέρον με τις δημόσιες εμφανίσεις του. Ο λόγος για την Κάτια Ζυγούλη και το Σάκη Ρουβά, οι οποίοι έδωσαν το “παρών” εχθές το βράδυ στο party γενεθλίων του Γιώργου Μαζωνάκη, στο Zonars. Οι δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού έχουν πυκνώσει τον τελευταίο καιρό, μιας και ο Σάκης ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις του στο Estate, κι έτσι περνά περισσότερο χρόνο με την σύζυγό του.

Anyway! Το Tlife επικοινώνησε με την προσωπική στιλίστρια του ζευγαριού, Χρυσάνθη Θωμάτου, η οποία επιμελήθηκε το outfit και των δύο σε αυτήν τη λαμπερή βραδιά. Πάμε να δούμε τι ακριβώς φόρεσαν.

Η Κάτια φόρεσε ένα black & white dress, Max Mara, σε midi γραμμή, σε συνδυασμό με μαύρα πέδιλα Marc Fisher από τα Nak shoes.

Ο Σάκης συνόδευσε την Κάτια με ένα εξίσου λαμπερό look, που είχε σαν βασικά κομμάτια ένα μαύρο σακάκι Dolce & Gabbana κι ένα καρό παντελόνι Papadogamvros, τα οποία συνδυάστηκαν με ένα ζευγάρι παπούτσια Moreschi από τα Nak shoes.

Read More

And More