Η Kendall Jenner στα βήματα της Kim: Εμφανίζεται σε παπαρατσική φωτογράφιση με τα νέα Yeezy

Εδώ και μέρες έχει δημιουργηθεί ένα σάλος με την έκτη καμπάνια του Kanye West για τα Yeezy, ο οποίος επέλεξε να μην εμφανιστεί στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης για την παρουσίαση της συλλογής του. Όχι, δεν μεταφέρθηκε στο Παρίσι, το Μιλάνο ή το Λονδίνο. Αντ΄ αυτού προτίμησε να “χρησιμοποιήσει” τη διάσημη γυναίκα του και μούσα του, να δείξει στο κοινό όλα όσα σχεδίασε ο ίδιος.

Στην αρχή το concept ξεκίνησε με την Kim να φοράει τα νέα ρούχα και αξεσουάρ και να εμφανίζεται στους δρόμους του L.A., με τους παπαράτσι να καταγράφουν κάθε της κίνηση. Αυτό βέβαια ήταν ένα ψέμα, μιας και αυτή ήταν μια αληθινή φωτογράφιση που από πίσω κρύβονταν make up artists, hair stylists, αλλά και στιλίστας, που δεν ήταν άλλος από την Carine Roitfeld. Το επόμενο βήμα της καμπάνιας, ήταν οι διάσημοι φίλοι του brand να μιμηθούν την Kim και να αποτυπώσουν ξανά την καμπάνια. Οκ, αυτά σου τα δείξαμε, αλλά τώρα θα ασχοληθούμε με κάτι άλλο και πιο συγκεκριμένα με την αδερφή της Kim, την Kendall Jenner.

Και η Kendall εμφανίζεται σε μια παοαρατσική λήψη, στην οποία φοράει τα Yeezy Boost 700 Wave Runner Sneakers ενώ βρίσκεται στο αεροδρόμιο, κάνοντάς μας σε πρώτη φάση, να νομίζουμε ότι συμμετέχει στην καμπάνια του Kanye και αντιγράφει την Kim.

Αυτό βέβαια δεν ισχύει! Αυτή είναι μια αληθινή λήψη από τους παπαράτσι, οι οποίοι απαθανάτισαν το μοντέλο να φοράει τα sneakers της νέας συλλογής και να ολοκληρώνει με αυτόν τον τρόπο το sporty look που έχει υιοθετήσει.

Εμάς πάντως μας αρέσουν πολύ τα νέα ρούχα και αξεσουάρ του Kanye West!

P.S.: Μπορεί να μην καταλαβαίνεις ότι αυτή είναι η Kendall καθώς κρύβει το πρόσωπό της, αλλά μπορούμε να σου το υπογράψουμε ότι κάτω από την κουκούλα και πίσω από το τζάκετ κρύβεται αυτή!

Read More

And More