Κι όμως! Υπάρχει το σωστό πουλόβερ για το Καλοκαίρι!

Ναι, η θερμοκρασία είναι στα ύψη εδώ και πολλές μέρες και σίγουρα η λέξη πουλόβερ είναι κάτι που δεν υπάρχει στον χάρτη του styling αυτήν την εποχή και για πολύ καιρό ακόμη! Όμως σκέψου…δεν υπάρχουν κάποιες στιγμές που θα ήθελες να έχεις μαζί σου ένα λεπτό μακρυμάνικο πουλόβερ;

Κάτσε να σε βοηθήσω! Μπαίνεις στο καράβι για Αμοργό (8 ώρες ταξίδι) και το air condition είναι στους… 4 βαθμούς. Ένα ακόμα concept είναι: ξεμένεις στην παραλία (τυχερή) και αποφασίζετε να απολαύσετε την πανσέληνο μέχρι αργά (πόσο τυχερή). Ή πας σε ένα roof garden για φαγητό (πάλι τυχερή) και βγάζει ένα τρελό αεράκι και πολλά άλλα περιστατικά!

Για όλες αυτές λοιπόν τις στιγμές το λεπτό καλοκαιρινό πουλόβερ είναι το μαγικό κομμάτι που μπορείς να έχεις ακόμη και μέσα στην τσάντα σου και να σώσει! Δεν μοιάζει με το χοντρό αγαπημένο σου πλεκτό που σου κρατούσε συντροφιά το Φεβρουάριο, αλλά συνήθως είναι πολύ λεπτό με grey beige ή λευκό χρώμα και δείχνει τέλειο πάνω από μαγιό, με shortς ή με navy pants αν ανέβεις σε ιστιοπλοϊκό (πόση τύχη πια)!

Μην ξεχάσεις να το βάλεις στην βαλίτσα των διακοπών σου φέτος. Θα μας θυμηθείς…

Read More

And More