Η κόρη της Beyoncé έχει στιλίστα και personal shopper (και είναι μόλις έξι ετών)

Πριν από μερικά χρόνια η Beyonce και ο Jay Z έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, την γνωστή σε όλους πλέον Blue Ivy. Οκ, όλοι περιμέναμε να είναι λίγο πιο ευνοημένη από όλα τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά η μικρή Ivy έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Για παράδειγμά, όλοι είχαν ξεκινήσει να ασχολούνται μαζί της όταν είχε κάνει την ειρωνική χειρονομία στους γονείς της στα Βραβεία Grammy, όταν χειροκροτούσαν μαζί με το κοινό. Επιπλέον, όλος ο κόσμος αιφνιδιάστηκε όταν στις 17 Μαρτίου στο Wearable Art Gala αγόρασε ένα έργο τέχνης αξίας 19,000 δολαρίων, χωρίς καν να ρωτήσει τους γονείς της. Πρέπει να σου αναφέρω, λοιπόν, αυτήν τη φορά ότι όλοι οι άνθρωποι των media έχουν πάθει σοκ με τη νέα ανακοίνωση που έγινε και που φυσικά αφορά την κόρη της Queen B.

Η εισαγωγή μου θα συνεχιστεί λίγο ακόμα, λέγοντάς σου πως η Blue Ivy έχει αποδείξει ότι το στιλ της δεν έχει όριο ηλικίας, καθώς σε ηλικία μόλις έξι, έχει ήδη στυλίστα και personal shopper. Ο νέος γκουρού της μόδας που την έχει αναλάβει, είναι ο Manuel A. Mendez, ο οποίος εργάζεται για την εταιρεία Parkwood Entertainment, η οποία ιδρύθηκε από την Beyoncé το 2010. Ναι, αυτός κρύβεται πίσω από κάθε εμφάνιση της μικρής και είναι ο άνθρωπος που επιμελείται το στιλ της.

Μήπως, λοιπόν, η Blue Ivy είναι το νέο fashion icon;

Read More

And More