Κρύο και καλσόν! Σου βρήκαμε τα πιο ζεστά και stylish σχέδια της αγοράς

Είναι από τα πρώτα βράδια που η θερμοκρασία έχει πέσει κάτω από τους 10 βαθμούς. Παρόλα αυτά έχουν ήδη αρχίσει οι απαιτήσεις για τις γιορτές, θες να βγεις να ψωνίσεις, να πας βόλτες και όλα αυτά δεν γίνονται μόνο με παντελόνι. Φορέματα, φούστες και σορτς, είναι τα χειμερινά pieces που θέλεις να φορέσεις και σίγουρα χρειάζεσαι καλσόν. Το θέμα είναι ότι δεν θες μαύρο καλσόν γιατί το έχεις βαρεθεί ή απλά θες κάτι καινούργιο.

Σήμερα με την βοήθεια της Calzedonia θα σου μιλήσω για 4 τέλεια σχέδια που είναι και πολύ ζεστά και θα τα βάλεις με πολλές επιλογές.

 

1.Berry

Σε χρώμα berry που θα δώσει τέλειο twist στο total black σύνολό σου ή στα tartan look που φέτος είναι μεγάλη τάση.

 

2.Tartan

H μεγαλύτερη τάση για φέτος και στα καλσόν που δίνει college mood με μία κίνηση. Φόρεσέ το με denim skirt, με shorts και με μονόχρωμα mini φορέματα.

 

3.Fishnet

Με αυτό το καλσόν πας ακόμη και σε βραδινή έξοδο με ένα cool black dress και booties. Το fishnet σχέδιο δίνει μία τέλεια θηλυκή λεπτομέρεια.

 

4.Polka dots

Girly διάθεση με ένα καλσόν που θα σε κάνει να νιώσεις ξανά μικρό παιδί. Μια τέλεια πρόταση είναι να το φορέσεις με μάλλινα φορέματα ή black & white σύνολα.

Read More

And More