Κρύο! Πως να δείχνεις στιλάτη με το puffer jacket

Είναι ξεκάθαρο ότι ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά και το κρύο είναι εδώ, δηλαδή έξω από την πόρτα σου. Θες να βγεις για δουλειά, για ψώνια, για ένα ραντεβού με τις φίλες σου, αλλά κρυώνεις και το μόνο που θες να φορέσεις είναι το πουπουλένιο, τεράστιο puffer jacket σου.

Οκ, ξέρω θες να το φορέσεις με το αγαπημένο σου ζεστό παντελόνι και τις fur boots αλλά δεν γίνεται κάθε μέρα να ντύνεσαι έτσι… πρέπει να έχεις και άλλα look. Για αυτό είμαι εγώ εδώ, για να σου πω 4 τρόπους να δείξει το puffer jacket σου πιο θηλυκό και λιγότερο casual.

 

1.Skinny jean

Συνδύασε με skinny jean σου και φόρεσε και sexy booties σε μία εμφάνιση που δίνει στο puffer jacket νέο style.Θα με ρωτήσεις τώρα μα ψηλοτάκουνα με το puffer, θα σου απαντήσω αυτά έχουν πάψει να μας απασχολούν, πολλές σεζόν τώρα.

 

2.Με midi φούστα

Με μία midi φούστα οπακ καλσόν για είσαι ζεστή και sock booties έχεις ένα άψογο city look με το πιο ζεστό πανωφόρι που έχεις τώρα στην ντουλάπα σου.

 

3.Με vinyl παντελόνι

Είναι το παντελόνι της σεζόν ( ναι άκουσε με ) και θα το συνδυάσεις σε urban style με το puffer jacket σου και sneakers. Tέλειο look για χριστουγεννιάτικες βόλτες.

 

4.Με hiking boots

Διάλεξε ένα πλεκτό φόρεμα ή μία φούστα, συνδύασε ένα ζεστό καλσόν και ολοκλήρωσε το look με το απόλυτο shoe trend για αυτή την σεζόν, τις hiking boots.

Read More

And More