Ξεκίνησε η εβδομάδα μόδας στην Νέα Υόρκη, τι θα δούμε φέτος!

Για μία ακόμη χρονιά ξεκίνησε η εβδομάδα μόδας στην Νέα Υόρκη με πολλές αλλαγές αυτή την χρονιά μας και τα Oscar συμπίπτουν με το pic των επιδείξεων αλλά και γιατί πολλοί σχεδιαστές που παρουσίαζαν τις collection τους στην Νέα Υόρκη φέτος θα ”μετακομίσουν” σε Παρίσι και Λονδίνο όπως οι Jeremy Scott and Tommy Hilfiger.

Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμη μεγάλα ονόματα που ανυπομονούμε να δούμε τις collection τους και την νέα τους δουλειά!

https://www.instagram.com/p/B2Wz-3pAbae/?utm_source=ig_web_copy_link

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Christopher John Rogers,τον ταλαντούχο σχεδιαστή που κέρδισε τον Νοέμβριο το βραβείο CFDA/Vogue Fashion Fund Award. Περιμένουμε με αγωνία τι θα δούμε αφού έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις και ρούχα του φοράνε ήδη διάσημες όπως η Rihanna.

https://www.instagram.com/p/B2g5yPYjDxq/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο αγαπημένος σχεδιαστής της Lady Gaga,  Brandon Maxwell φέτος θα παρουσιάσει την νέα του collection στου Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και σίγουρα θα είναι μια αξέχαστη βραδιά!

Το διάσημο δίδυμο Kate and Laura Mulleavy ακά Rodarte, γνωστές για το amazing look book και τις καμπάνιες με τους celebrities γυρνάνε στην Νέα Υόρκη για ένα φαντασμαγορικό show!

https://www.instagram.com/p/B5bFLyEDZY2/?utm_source=ig_web_copy_link

Κλασική αξία στην εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη ο αγαπημένος σχεδιαστής Marc Jacobs για μία ακόμη φορά θα δημιουργήσεις ένα show που όλοι θα μιλάνε για αυτό!

Read More

And More