Ξέχνα το «Mob Wife» και το «Cowboy Core»! Aυτά τα 5 trends κάνουν τώρα θραύση στο TikTok

Η αρχή μιας νέας σεζόν έχει σαν βασικό βήμα να αναθεωρήσουμε την γκαρνταρόμπα μας.Οι τάσεις είναι ήδη γνωστές και εσύ δεν έχεια παρά να αποφασίσεις που θα επενδύσεις και τι trends θα ακολουθήσεις.Εμείς σου έχουμε ήδη υπογραμμίσει τα βασικά trends με την Mob Wife τάση να συνεχίζει να είναι ψηλά και την cowboy-core να κάνει δυναμική εμφάνιση αλλά τελικά το τι φοριέται πρακτικά φαίνεται στα social και στο Tik Tok.

 H αλήθεια είναι ότι αν θέλετε να είστε έτη φωτός μπροστά, το TikTok καθορίζει την ατζέντα του στιλ.  Eκεί μπορείς να παρακολουθήσεις τα micro trends που θα δώσουν νέα πνοή στην εμφάνιση σου και για να γίνει μία σωστή αρχή σου έχουμε συγκεντρώσει 5 τάσεις που τώρα κάνουν θραύση στο Tik Tok!

Cardicore

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anouk Yve (@anoukyve)

Eδώ μιλάμε για την αγάπη στο ευέλικτο πλεκτό. Κουμπωμένο μέχρι πάνω, κομψά τυλιγμένο γύρω από τους ώμους, φορεμένο ανοιχτό πάνω από tank tops -όπως και αν συνδυάσεις μια ζακέτα θα βγεις κερδισμένη απλά να βεβαιωθε ότι έχετε τουλάχιστον μία. Η Gen Z έχει δώσει έγκριση σε αυτό το πλεκτό και ήδη το φοράει στο repeat.

Double Denim

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Tol (@lindatol_)

Μπορεί η Beyoncé να επανέφερε στην ατζέντα το country και western, αλλά πολύ πριν υπήρχε ενα huge west trend και μιλάμε για το double denim.Τα τζιν εδώ είναι πιο χαλαρά, τα σακάκια είναι πιο φαρδιά και τα πουκάμισα είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος και αφήνονται μισοκουμπωμένα. Συνδυάστε το  double denim με μπότες και με cross body bags και είστε έτοιμες.

Λίγο κόκκινο…

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claudia Berresford (@claudia_berresford)

Αναμφίβολα μία μεγάλη τάση για την περασμένη χρονιά ήταν το κόκκινο. Τώρα λοιπόν αυτό συνεχίζεται με κόκκινες λεπτομέρειες. Είτε πρόκειται για ένα πουλόβερ, μια τσάντα, μια μπλούζα ή ακόμα και ένα ζευγάρι κάλτσες, οι αναλαμπές του καυτού κόκκινου είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ενσωματώσετε μια τόσο έντονη απόχρωση στο ντύσιμό σας .

Λευκή ball skirt

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Rose Thatcher (@emmarosestyle)

Η τελευταία μεγάλη τάση που καταλαμβάνει το TikTok είναι η φουσκωτή λευκή φούστα. Αυτό το ρομαντικό  trend που έχε ύφος από cottagecore, έχει προσγειωθεί την πιο σωστή  ώρα της άνοιξης, λίγο λευκό μας βάζει αμέσως σε νέο κλίμα.

Μανία με τις φόρμες

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diane Kari 🌷 (@dianekari)

Το φαινόμενο να βλέπουμε φόρμες φορεμένες με όλα, είναι μάλλον το αγαπημένο των influencers και celebrities  αυτή την άνοιξη.Είτε σας αρέσουν, είτε τις απεχθάνεστε, οι φόρμες είναι το τέλειο bottom Κομμάτι για τώρα και τις συνδυάζει με μπαλαρίνες slingbacks αλλα και τα αγαπημένα σου sneakers.

 

 

Read More

And More