Ξέχνα το μαύρο! Ο Jacquemus σε παροτρύνει να φορέσεις έντονα χρώματα στην καρδιά του χειμώνα

Ο σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο στο χώρο της μόδας που έχει καταφέρει δείξει τις ικανότητές του και να ενθουσιάσει τους fashion lovers, ακόμα κι αν είναι μόλις 29 χρονών. Ο οίκος Jacquemus που “τρέχει” ο ίδιος, έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι της μόδας και ξεκάθαρα μπορεί πλέον να συναγωνιστεί μεγάλα fashion labels που μετρούν χρόνια στο χώρο.

Αυτό που κάνει τον σχεδιαστή τόσο διάσημο είναι η… tropical οπτική ματιά που έχει, την οποία αποτυπώνει στις καλοκαιρινές, αλλά και χειμερινές συλλογές που επιμελείται. Αυτή η κολεξιόν λοιπόν για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα του 2019/20, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της new collection είναι οι αέρινες γραμμές, τα έντονα χρώματα και τα prints που “παίζουν” σε όλο το μήκος των ρούχων. Όλες οι δημιουργίες εκπέμπουν κομψότητα και δυναμισμό, δύο στοιχεία που ο σχεδιαστής αναζητάει στη γυναικεία φύση.

Τα looks συνοδεύτηκαν από casual over-the-knee μπότες που κατέληγαν σε… crocs, ενώ οι τσάντες που προτείνει ο σχεδιαστής για τη φθινοπωρινή σεζόν είναι οι ψάθινες σε μεγάλο μέγεθος, οι belt bags και οι tiny τσάντες που κρέμονται σταυρωτά από τον ώμο.

Ο designer αποφάσισε να απαρνηθεί το μαύρο και “έβαψε” τα ρούχα του σε καλοκαιρινές αποχρώσεις, όπως σιέλ, εκρού, πορτοκαλί, διατηρώντας όμως το winter mood με τα πλεκτά στοιχεία και τα jackets.

Η γήινη χρωματική παλέτα είχε σημαντικό ρόλο στις δημιουργίες, η οποία είναι γνωστό ότι φέρνει ένα elegant αποτέλεσμα τόσο εύκολα και τόσο απλά.

Τέλος, τα bold colors ενθουσίασαν το κοινό και όσους είδαν μετέπειτα το show, και έπεισαν τους fashion lovers να φορέσουν χρώμα ακόμα κι αν ο καιρός θυμίζει… βόρειος πόλος!

Read More

And More