Λαμπερά κομμάτια που θα απογειώσουν εύκολα τα party σύνολά σου

Οι γιορτές έφτασαν, ναι, είναι γεγονός! Σιγά σιγά, κανονίζεις πού θα πας, με ποιους θα κάνεις ρεβεγιόν και τι θα φορέσεις βεβαίως! Παγιέτες, μεταλλικά χρώματα, αλλά και χρυσές ή ασημένιες λεπτομέρειες έχουν τώρα την τιμητική τους και έτσι πρέπει! Αν όχι τώρα, τότε πότε θα απογειώσουμε το γιορτινό στιλ;

Ακόμη και αν σε χαρακτηρίζει το casual στιλ, τώρα είναι καιρός να βάλεις λίγη λάμψη στις εμφανίσεις σου, έτσι για το καλό! Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να τολμήσεις και εσύ κάτι λαμπερό. Ένα top, μία φούστα, ένα σακάκι, κάτι με παγιέτες, που θα ανανεώσει την διάθεσή σου και σίγουρα θα σε βάλει στο γιορτινό κλίμα με τον καλύτερο τρόπο.

Ανεξάρτητα από το στιλ σου, παρακάτω θα βρεις μία ποικιλία από look με βάση τα λαμπερά ρούχα, που θα σου δώσουν έμπνευση για να απογειώσεις εύκολα και εσύ τα φετινά σου party look.

Εnjoy!

Ιnstagram @emilisindlev

Ένα φόρεμα με χρώμα και παγιέτα είναι το απόλυτο party look. Ισορρόπησε το σύνολο με χαλαρά μαλλιά και λίγο make up δίνοντας ένα πιο fresh style.

Ιnstagram @carodaur

Mία glittered φούστα συνδυασμένη με t-shirt αποτελεί τέλειο look και το δημιουργείς εύκολα. Φέτος απογείωσέ το με πλατφόρμες αντί για γόβες.

Ιnstagram @chloelecareux

 

Τα crop top συνδυασμένα με midi φούστες που συνοδεύονται από λαμπερά στοιχεία είναι ό,τι πιο chic θα θέλαμε για τις γιορτές. Γόβες ή μπαρέτες θα ολοκληρώσουν άψογα ένα τέτοιο στιλ.

Ιnstagram @jessie_bush

Τα έντονα χρώματα δεν αποκλείονται από τα λαμπερά κομμάτια, παρόλο που τα λαμπερά ρούχα τα έχουμε συνηθίσει σε μαύρο, χρυσό ή ασημένιο. Τα cool girls τολμάνε και φοράνε και neon φορέματα μέσα στις γιορτές κάνοντας τη διαφορά.

Ιnstagram @leoniehanne

Τα παντελόνια με λαμπερό ύφασμα συνδυάζονται είτε με ίδιου τύπου top ή με ένα λευκό πουκάμισο για τα πάρτι σου.

Ιnstagram @maralafontan

Τα γάντια κάνουν δυναμική εμφάνιση στα φετινά festy look και σίγουρα θα δώσουν άλλο ύφος στην εμφάνισή σου. Τόλμησέ τα.

Ιnstagram @mercer7official

Μία ολόσωμη φόρμα με sequin ύφασμα είναι το ίδιο εντυπωσιακή με ένα sequin φόρεμα, δίνει όμως πιο σοφιστικέ ύφος και σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό.

Ιnstagram @ninasandbech

Ένα sexy body με sequin details θα απογειώσει εύκολα τα μαύρα παντελόνια σου και θα δημιουργήσεις εύκολα ένα γιορτινό ξεχωριστό σύνολο.

Ιnstagram @stepofstyle

Συνδύασε ένα παγιετέ φόρεμα με silver πέδιλα και διάλεξε ένα παστέλ χρώμα για το ρούχο, αντί για τα κλασικά, κάνοντας μία elegant επιλογή.

Ιnstagram @stepofstyle

Απογείωσε ένα total black σύνολο και δώσε party mood με διάφανα γάντια που έχουν sequin details.

Ιnstagram @stepofstyle

Eνα sequin top αρκεί για να μεταμορφώσει και το πιο cool παντελόνι σου σε party look.Δοκίμασέ το!

Read More

And More