Layering το καλοκαίρι: Η Bella Hadid μας δείχνει ένα τρόπο να το υιοθετήσουμε στις εμφανίσει μας

Η Bella Hadid είναι γνωστή για τις τολμηρές στιλιστικές της επιλογές, όπως και για την άποψή της στο κομμάτι της μόδας. Συνήθως τη βλέπουμε σε daily εμφανίσεις με sexy athleisure styling, ενώ σε πάρτι, events, και red carpet φέρνει στην επιφάνεια το σεξαπίλ ενός γνήσιου super model. Όπως καταλαβαίνεις, η Bella για ακόμα μια φορά θα γίνει η στιλιστική έμπνευση της ημέρας, αφού ένα πρόσφατο look που φόρεσε έχει να μας διδάξει πολλά. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Μια από τις πιο hot τάσεις που βλέπουμε τις τελευταίες σεζόν είναι το layering. Layering στα ρούχα, στα κοσμήματα, αλλά και στις τσάντες (θυμήσου τις triple bag του Gucci). Αυτήν τη τάση που λες φόρεσε και η Bella, παρόλο που πλέον θα μπούμε στο καλοκαίρι και αυτό θεωρείται ένα styling που μπορεί να ανεβάζει τη θερμοκρασία του σώματος. Η Bella όμως κατάφερε να το προσαρμόσει στις καιρικές συνθήκες…

Για την ακρίβεια, φόρεσε ένα μίντι λευκό φόρεμα και από πάνω επέλεξε να βάλει ένα fishnet dress το οποίο έδινε άλλο αέρα στο στιλ της. Το ίδιο μπορείς να κάνεις σε περίπτωση που έχεις ένα αραχνοΰφαντο κιμονό και να δημιουργήσεις το must layering του καλοκαιριού.

Προσπάθησε με τα αξεσουάρ να διατηρήσεις “ήσυχο” το αποτέλεσμα, οπότε μια καλή περίπτωση είναι να βάλεις ένα ζευγάρι γόβες και απλούς κρίκους. Αν θέλεις να τονίσεις τη μέση σου πρόσθεσε μόνο μια αλυσίδα, ακόμα κι αν φοράς κιμονό.

Read More

And More