Λευκό πουκάμισο: 4 ultra fresh τρόποι να το φορέσεις τώρα το λευκό σου πουκάμισο

Το λευκό πουκάμισο είναι αγαπημένο κομμάτι στο ντύσιμό σου και δεν το αποχωρίζεσαι ποτέ, ούτε το καλοκαίρι! Σκέφτεσαι πως να το φορέσει τώρα που κάνει πολλή ζέστη, ώστε το αποτέλεσμα να είναι και fresh, άνετο και δροσερό. Μην αγχώνεσαι καθόλου! Θα σου δείξω 4 τρόπους να το φορέσεις τώρα και να δείχνει απόλυτα καλοκαιρινό και να είναι super stylish!

 


1.Με beige παντελόνι

Δώσε ένα safari style, συνδυάζοντας το λευκό σου πουκάμισο με ένα ψηλόμεσο beige παντελόνι και espadrilles. Look που μπορεί να σε πάει από το γραφείο, μέχρι για ποτό με τις φίλες σου!

 


2.Με μία wrap φούστα

H wrap φούστα είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτή την στιγμή. Θα τη βρεις παντού και θα τη φορέσεις με το αγαπημένο λευκό σου πουκάμισο που θα το δέσεις μπροστά και θα έχεις ένα summer look για την πόλη και το νησί!

 


3.Mε το jean shorts

Τα έχεις και τα δύο κομμάτια και είναι καιρός να τα βάλεις μαζί σε έναν απόλυτο συνδυασμό. Στην πόλη κράτησε μία shoulder bag ενώ στο νησί την αγαπημένη σου straw bag.

 


4.Σκέτο σαν φόρεμα

Aν το μήκος του είναι σωστό μπορείς να το φορέσεις σαν φόρεμα με mules μέσα στην πόλη αρκεί να τσεκάρεις και το πόσο διάφανο είναι. Επίσης μπορείς να το επιλέξεις για μετά την παραλία με τα slides σου, πάνω από το μαγιό!

 

 

Read More

And More