Μαθήματα styling για όλους από την καταξιωμένη Fashion & Style Expert Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η γνωστή και καταξιωμένη Fashion & Style Expert συνεχίζει και φέτος την επιτυχημένη σειρά των STYLING SEMINARS.

Η τάξη του Νοεμβρίου ξεκινάει τα μαθήματά της στο STYLISHIOUS SHOWROOM στο Κολωνάκι! Ώρα να μπούμε όλοι “In the classroom” στην τάξη του Νοεμβρίου για Fashion & Styling για όλους! Κορίτσια και αγόρια που αγαπούν τη μόδα και το στιλ, ερασιτέχνες ή αυριανοί επαγγελματίες, μικροί και μεγάλοι που αντιλαμβάνονται τη δύναμη της εικόνας και θέλουν να την έχουν με το μέρος τους για την δουλειά ή την προσωπική τους ζωή, όλοι όσοι ψάχνουν πάντα κάτι στην ντουλάπα τους και δεν το βρίσκουν ποτέ, όσοι θέλουν το τέλειο ρούχο και την ιδανική εφαρμογή στο δικό τους σωματότυπο και δεν το καταφέρνουν ή όσοι δεν τολμούν την αλλαγή που πάντα ονειρεύονται και όλοι όσοι θέλουν μια ανανέωση στο στιλ τους και δεν ξέρουν πως να το καταφέρουν είναι οι συμμαθητές στην παρέα που θα με γεμίσει την τάξη του μαθήματος Styling με δασκάλα την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη!

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα θα γίνουν πράξη με τις συμβουλές, την καθοδήγηση και την εμπειρία της διάσημης stylist στα μαθήματα Styling “In the classroom” που οργανώνει το Νοέμβριο!

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη είναι η ιδανική φίλη που όλοι ψάχνουμε όταν αναρωτιόμαστε για το Σωστό ή Λάθος, το Ναι ή Όχι στο ντύσιμο, στο στιλ, στο συνδυασμό ή σε μια καινούρια αγορά. Με το μαγικό της ραβδάκι θα κάνει το πριν παρελθόν και το μετά Παράδεισο του στιλ, του styling και της εικόνας του κάθε “μαθητή” στα μαθήματα Styling “In the classroom” που θα πραγματοποιήσει για ένα μήνα με τα μικρά μυστικά και τις μαγικές της συμβουλές!

  • Τα σεμινάρια του Νοεμβρίου ξεκινούν τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου και ολοκληρώνονται στις 26 Νοεμβρίου.
  • Διάρκεια Μαθημάτων: δευτέρα 29 Οκτωβρίου, Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, Δευτέρα 26 Νοεμβρίου.
  • 5 απογεύματα1 1 φορά την εβδομάδα/ 2 1/2 ώρες
  • Ώρα έναρξης: 18:00
  • Κόστος: 500€

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές:

  • Σπευσίπου 1, 106 75 Κολωνάκι
  • Τ: 210 72 96 493
  • Ε: info@stylishious.com

Read More

And More