Μαθήματα styling κατευθείαν από τα street style του Μιλάνου!

H εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο τελείωσε με τους πιο μεγάλους οίκους να μας δείχνουν τις νέες συλλογές τους και διάσημα μοντέλα να περπατάνε στα catwalk!

Τις περισσότερες φορές που τελειώνει μια Εβδομάδα Μόδας, στο μικροσκόπιο μας μπαίνουν οι street style εμφανίσεις που έχουν κάνει όλα αυτά τα καλοντυμένα κορίτσια που ήταν καλεσμένα στα shows των σχεδιαστών και των οίκων. Ο λόγος, για τον οποίο μας αρέσει τόσο η μόδα στους δρόμους είναι γιατί βλέπουμε όλες τις τάσεις φορεμένες σε πιο effortless looks από ό,τι στην πασαρέλα.

Το θετικό στο σημερινό θέμα είναι το εξής: επειδή ο καιρός έχει τα πάνω και τα κάτω του στο συγκεκριμένο μέρος, έχουμε την ευκαιρία να δούμε ζεστά outfits που είναι κατάλληλα για αυτήν την εποχή, αλλά και πιο ανάλαφρα σύνολα που είναι τέλεια για spring looks ή για τις πιο ζεστές μέρες.

Aς απολαύσουμε τα πιο στιλάτα street style κατευθείαν από τους δρόμους του Μιλάνου:

Denim on denim για εμφάνιση που θυμίζει it girl!Συνδύασε 2 demim κομμάτια και δώσε μεγαλύτερο twist με knee boots που ξεχωρίζουν με το χρώμα και το σχέδιο τους!

Οne tone look! Διάλεξε ένα χρώμα που σου αρέσει και δημιούργησε ένα σύνολο ολοκληρωτικά από αυτό, απέφυγε τα συνηθισμένα και επέλεξε ένα pastel για να κάνεις την διαφορά. Ολοκλήρωσε με stylish καπέλο, όπως τα κορίτσια στους δρόμους του Μιλάνου!

Το blazer γίνεται το τέλειο πανωφόρι για όλα τα look σου ιδιαίτερα για τα boho φορέματα που επιλέγεις να φορέσει μέσα στο χειμώνα! Η παλέτα δεν επιτρέπει μαύρο, αλλά θέλει tartan ή earth tones στο σακάκι σου!

Τailored!Κουστούμια που κάνουν το style σου androgyne chic, συνδύασε το με statemente αξεσουάρ για να δώσεις το σωστό mood, net pumps αλλά και animal print τσάντα!

Statement τσάντες! Tα κορίτσια του Μιλάνου κρατάνε τσάντες που ξεχωρίζουν για το style, logo και σχέδια που κάνουν το ντύσιμο σου να ξεχωρίζει. Μπορείς να διαλέξεις και vintage κομμάτια από μεγάλους οίκους που θα βρεις on line και να ανανεώσεις με italian τρόπο την εμφάνιση σου.

Mix & match! Συνδύασε πολλά διαφορετικά style μαζί και δώσε στο look σου αέρα από Μιλάνο. Αnimal print παλτό με λευκό σύνολο, sneakers και color bag θα δημιουργήσουν μία super stylish εικόνα με κομμάτια που μάλλον έχεις και εσύ στην ντουλάπα σου.

Ηoodie! Ένα κομμάτι που αξίζει να φορέσεις…αλλιώς. Τα it girls το συνδυάζουν με lux φούστες με fashion παντελόνια και του δίνουν μία στιλάτη μορφή που δεν θυμίζει με τίποτα τo χαλαρό ύφος που το έχουμε συνηθίσει.

Κλασική αξία! Τα ασπρόμαυρα σύνολα θα σε βγάλουν πάντα ασπροπρόσωπη και σίγουρα θα δώσουν class στην εμφάνιση σου. Δύσκολα να γίνει λάθος με έναν τέτοιο συνδυασμό και αν ακολουθήσεις τα βήματα της Olivia Palermo θα ξεχωρίσεις με τέλειο φόρεμα και blazer ριγμένο στους ώμους.

Total leather! Ένας τέτοιος συνδυασμός απογειώνει την εμφάνιση και μάλιστα την κάνει αξέχαστη, αρκεί τα κομμάτια να είναι καλής ποιότητας και να έχουν χρώμα. Δες το look της φωτογραφίας και πάρε styling tips για μία stylish εικόνα!

Αξεσουάρ! Καπέλα και sunny holders αλλά και large  clutch θα σε κάνουν να δείξεις πιο στιλάτη. Διάλεξε με προσοχή αυτά τα κομμάτια που θα απογειώσουν το σύνολο σου και θα είναι αυτά που θα φορέσεις όλη την σεζόν.

Camel! Το χρώμα που δείχνει όλα τα σύνολα πιο ακριβά πιο στιλάτα πιο ωραία! Φόρεσε το σε δέρμα για super look ή διάλεξε ένα camel coat για κομψότητα στην καθημερινότητα σου.

Read More

And More