Με ένα μόνο αξεσουάρ μπορείς να αλλάξεις όλο σου το style!

Πολλές φορές ενώ έχεις ολοκληρώσει το ντύσιμό σου και όλα φαίνονται να είναι σωστά, κάτι λείπει. Μάλλοοον… αυτό το twist που θα δώσει το “κάτι άλλο” και θα κάνει το σύνολο πιο fashion. Δεν αρκεί μόνο να συνδυάζεις σωστά τα ρούχα σου, αλλά πρέπει να ξέρεις να προσθέτεις τα σωστά αξεσουάρ!

Ένα απόλυτα stylish αξεσουάρ είναι η ζώνη και παραμένει πολύ υψηλά στα must have και αυτή την σεζόν. Τώρα που είναι καλοκαίρι αλλάζουν λίγο τα δεδομένα, και θα σου μιλήσω αμέσως για τις πιο cool ζώνες του καλοκαιριού, για να μάθεις και να εντάξεις αμέσως στα summer look σου!

Καταρχήν δεν είναι μαύρες δεν είναι λεπτές και δεν έχουν μεταλλική αγκράφα. Το χρώμα που έχουν οι summer belts είναι camel ή στις αποχρώσεις της άμμου.

Βασική λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά είναι το υλικό της. Σίγουρα μία δερμάτινη camel ζώνη είναι απόλυτα σωστή επιλογή, αλλά οι πλεκτές και ψάθινες βρίσκονται στην κορυφή.

Πολύ μεγάλη τάση φέτος είναι και οι ζώνες με μεγάλη raffia αγκράφα που συνδυάζονται τέλεια με φορέματα ή full skirts.

Θα βρεις πολλές επιλογές, και αν θες την γνώμη μας διάλεξε μία εντυπωσιακή και κάνε μία statement εμφάνιση προσθέτοντας ένα μόνο αξεσουάρ στο ντύσιμό σου!

Read More

And More