MI-RO: Μια υψηλής αισθητικής συλλογή για τη νέα σεζόν

Το αγαπημένο σχεδιαστικό δίδυμο, Δημήτρης Μαστρόκαλος & Γιάννης Ράπτης, δημιούργησαν ένα μαγικό κόσμο υψηλής αισθητικής με τη νέα τους Mi-Ro Collection. Aγαπημένοι σχεδιαστές πολλών Ελληνίδων celebrity, έχουν μία μοναδική ικανότητα να απεικονίζουν στις συλλογές τους την σύγχρονη γυναίκα στην καλύτερη εκδοχή της!

Τέλειες γραμμές από διαφορετικές υφές, νέες τεχνικές, χρώμα, λάμψη και πολυτελή υλικά, δημιουργούν ένα σύμπαν γεμάτο εικόνες που όλες θα θέλαμε να ταξιδέψουμε. Η νέα τους collection είναι ήδη εδώ και σήμερα θα ρίξουμε μαζί μία πρώτη ματιά.

 

Edgy romantic

Ρομαντικά στοιχεία συνδυασμένα με leather δυναμικά κομμάτια ή bold color boots, lace tops και φορέματα που αναδεικνύουν άψογα την γυναικεία σιλουέτα.

 

Metallics

Λάμψη και new shape capes που δημιουργούν το απόλυτο look για τον φετινό χειμώνα. Η γυναίκα των Μi Ro ξέρει πως τα συνδυάσει σωστά!

 

Velvet

Βελούδινες jumpsuit και night φορέματα σε χρώματα που θυμίζουν μία άλλη εποχή! Statement μανίκια και lace details απογειώνουν την εμφάνιση.

 

Διαφάνειες

Αέρινες και chic (πάντα σε μαύρο χρώμα), οι διαφάνειες δίνουν την απόλυτη mysterious αίσθηση που θέλουν οι Mi Ro στην σύγχρονη μούσα τους.

 

Sequin

Με 80’s διάθεση και ντραπέ σχέδια, θηλυκότητα και dynamic mood, δημιουργούν τον απόλυτο συνδυασμό για μία night queen.

 

Leather baby

Μαύρο δυνατό και πάντα συνδυασμένο με λευκό, το leather είναι το απόλυτο υλικό που αγαπάει το δίδυμο και ξέρει να του δίνει νέα εικόνα. Φούστες και καμπαρντίνες ανοίγουν την αυλαία.

 

Lady dress

Μεταξωτά σε midi ύφος με button down σχέδια και ruffle details, τα φορέματα που φοράει η γυναίκα των Mi Ro έχουν retro και avant garde στοιχεία.

 

Πιέτες

Σε φορέματα και φούστες δίνουν sophisticated αίσθηση και σε συνδυασμό με τα new mood χρώματα που έχουν, ταιριάζουν στην σύγχρονη city woman.

 

Εmpire gown

Πολυτελή υφάσματα, διαφάνειες, lace details και maxi γραμμές δημιουργούν την πολυτελή συλλογή των Μi Ro, με εντυπωσιακά night gowns!

Read More

And More