Μη χάσεις το Meet Market στο Bios!

Με σταθερή αισιοδοξία και προσανατολισμό πάντα προς την θετική πλευρά καλωσορίζουμε το νέο έτος, το Σάββατο 18 και Κυριακή19 Ιανουαρίου παραδοσιακά στο Bios με άλλο ένα πρωτοποριακό Meet Market! Πάνω από 50 σχεδιαστές, καλλιτέχνες, djs , μικρές ανεξάρτητες επιχειρήσεις, αρκετές φρέσκιες συμμετοχές και πολύ μουσική σας περιμένουν στο ισόγειο του Bios αλλά και στο υπόγειο, γεμάτο με Vintage ρούχα και αξεσουάρ!

Επιπλέον στο πρώτο όροφο, στην αίθουσα cinematheque του Bios, η ομάδα δημιουργικής έκφρασης και παιχνιδιού Πυγολαμπίδες προσκαλεί όλα τα μεγάλα παιδιά του Μeet Μarket, από 18 έως 108 ετών (στα 109 καίγεσαι) να παίξουν! Πρόκειται για ενα θεατρικό διαδραστικό παιχνίδι για ενήλικες ,με δράση, γέλιο και ανατροπές και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, 19:00-21:00. Δείτε το σαν μια φανταστική ευκαιρία να ανακαλύψετε ή να αποκαλύψετε τον ηθοποιό που κρύβεται μέσα σας!

Βεβαιωθείτε, λοιπόν ότι γυρίσατε όλους τους χώρους και περάστε από το κεντρικό ταμείο για να παίξουμε το παιχνίδι του Meet Market και να κερδίσετε όλοι δώρα!

Σας περιμένουμε στο πρώτο μας ραντεβού για το 2014, για να μας χαιρετήσετε, για να αγοράσετε ότι χρειάζεστε από την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που θα βρείτε, για να συναντήστε τους φίλους σας και να λικνιστείτε στους ρυθμούς των djs του Meet Market στο μοναδικό και αγαπημένο Bios!

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Read More

And More