Μια ανάσα πριν από το καλοκαίρι, κάνουμε τις πιο stylish αγορές στο Mediterranean Cosmos

Το καλοκαίρι πλησιάζει κι ο νους αρχίζει ήδη να ταξιδεύει σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα. Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή, λοιπόν, για να φρεσκάρεις το στιλ σου, το σπίτι σου, να τονώσεις τη φυσική σου κατάσταση, να κάνεις τέλος πάντων λίγο παραπάνω pampering στον εαυτό σου.  Θες να υποδεχτείς (και πολύ καλά κάνεις!) αυτή την υπέροχη εποχή με ανανεωμένη διάθεση και εγώ ξέρω και θα σου πω τι πρέπει να κάνεις για να τα καταφέρεις.

Το ξέρεις πια πως, σε ό,τι αφορά το shopping, αναζητώ πάντα την ποιότητα. Για αυτό και ο προορισμός είναι ένας και ακούει στο όνομα Mediterranean Cosmos! Πρόκειται για το πιο εντυπωσιακό εμπορικό κέντρο, όπου το shopping μετατρέπεται σε απολαυστική βόλτα, για να βρεις όλα τα είδη που αναζητάς σε μεγάλη ποικιλία και στις καλύτερες τιμές! Eγώ έκανα τη δική μου magic list για όλα όσα θα μου δώσουν fresh style λίγο πριν από το καλοκαίρι! Ξεκινάμε;

Ένα είναι το χρώμα φέτος και θα το έχω στην ντουλάπα μου!

Τουνίκ ‘ALE, Mediterranean Cosmos.

To μπλε χρώμα είναι η μεγαλύτερη τάση για αυτό το καλοκαίρι και εσύ –αν θες να λέγεσαι fashionista– πρέπει να βάλεις κάτι μπλε στην ντουλάπα σου! Εγώ ανακάλυψα το πιο ωραίο τουνίκ top με broderie, σε υπέροχο royal blue. Aυτό το top θα το φορέσεις με όλα τα denim ρούχα σου και, άκουσε με, θα το συνδυάσεις και με το μαγιό σου στο νησί, μαζί με λευκό shorts για τέλειο resort style.

Θέλω τα σανδάλια που θα φοράω όλο το καλοκαίρι non stop!

Σανδάλια Havaianas, Mediterranean Cosmos.

Ένα από τα βασικά στοιχεία του καλοκαιρινού στιλ είναι τα σανδάλια. Αλλά, πρόσεξέ με, εγώ θέλω αυτό το σχέδιο που θα πηγαίνει παντού: θάλασσα, ποτό, φαγητό, ακόμη και σε…γάμο. Θέλω να είναι άνετο, στιλάτο και με sunset απόχρωση, που θα αναδεικνύει το μαύρισμά μου. Υπάρχει; Υπάρχει! Το βρήκα στη νέα συλλογή της Havaianas και θα το φορέσεις κυριολεκτικά όλο το καλοκαίρι!

Θα πάω γυμναστήριο, αλλά θα το κάνω με στιλ!

Κολάν adidas, Intersport, Mediterranean Cosmos.

Ναι, αυτή η εποχή που το γυμναστήριο είναι μονόδρομος έχει φτάσει. Δεν θες, το ξέρω (μαζί σου είμαι), αλλά αν όχι τώρα τότε πότε, αγαπημένη μου φίλη; Άκου τι κάνω εγώ, για να μου έρθει λίγο παραπάνω όρεξη: κάνω ένα update το gym look μου! Ένα κολάν προπόνησης adidas Performance Farm Rio, με υπέροχα μοτίβα, θα σου φτιάξει τη διάθεση και η προπόνηση θα γίνει λίγο πιο ωραία. Επίσης, το συγκεκριμένο κολάν τα… σπάει και θα το φορέσεις στα ταξίδια σου, στο camping και, γενικά, θα το χαρείς όλο το καλοκαίρι με basic looks!

it girls «ορκίζονται» στα cargo pants και εγώ επίσης!

Cargo παντελόνι Τhe North Face, Mediterranean Cosmos.

Koίτα τώρα να σου πω τι γίνεται. Συνήθως, τα huge trends δεν είναι αυτό που λέμε… βολικά. Δηλαδή είναι ωραία να τα βλέπεις στα street style, αλλά… δεν φοριούνται εύκολα, βρε παιδί μου! Όχι όμως όταν μιλάμε για το λατρεμένο cargo παντελόνι, αυτό το 90s trend που έχει κάνει δυναμικό comeback και –πίστεψέ με– είναι τόσο πρακτικό όσο και στιλάτο. Ένα μπεζ cargo παντελόνι, που θα φοράς μέσα στην πόλη από αύριο κιόλας (αλλά σίγουρα θα πάρεις μαζί σου και στο βουνό που θα πας με το αγόρι σου για trecking), είναι η αγορά για την οποία θα με ευγνωμονείς!

Θέλω σώμα αγαλματένιο και θα το έχω!

Κρέμα σύσφιξης Βut up, Fairynails, Mediterranean Cosmos

Έχω γραφτεί γυμναστήριο, έχω πάρει τα σωστά ρούχα, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, αλλά χρειάζομαι και ένα bust για άψογη σιλουέτα. Το βρήκα και σου το προτείνω! Το Βut up προσφέρει ανόρθωση, σύσφιξη και αύξηση γλουτών! Ονειρεύομαι; Όχι, είναι όλα σωστά όσα διάβασες. Μία συναρπαστική φόρμουλα που περιλαμβάνει δραστικά συστατικά που ενισχύουν και σμιλεύουν τους γλουτούς! Είναι φανταστικό και αξίζει να το δοκιμάσεις.

Τι πρέπει να έχει οπωσδήποτε το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου;

Σειρά after sun, Ξανθή Ηair Gallery, Mediterranean Cosmos.

Πόσες φορές δεν γυρνάς από την παραλία και όλο αυτό το υπέροχο sun therapy γίνεται πρόβλημα, αν δεν υπάρχει και η σωστή after sun σειρά στο νεσεσέρ σου! Η Medavita Solarich Hair & Body Restructuring After-Sun Shower Gel είναι ένα καταπραϋντικό, τονωτικό και δροσιστικό αφρόλουτρο για τα μαλλιά και το σώμα μετά τον ήλιο. Επαναφέρει τη φυσική ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών, που έχουν καταστραφεί από ατμοσφαιρικούς παράγοντες (ήλιος, αλμυρό νερό και άνεμος) αλλά και χλώριο, ενώ έχει και τη δυνατότητα να παρατείνει το μαύρισμα. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση!

Δεν θα ανανεωθώ σωστά, αν δεν βάλω χρώμα και στο σπίτι!

Κρυστάλλινα κηροπήγια Άνεμος, Mediterranean Cosmos.

Είπαμε, πάμε για ολική ανανέωση λίγο πριν από το καλοκαίρι! Αυτό σημαίνει χρώμα παντού και το σπίτι δεν μένει απέξω! Είναι ωραίο να δίνεις στον χώρο σου νέα στοιχεία, που θα σε κάνουν και εσένα πιο ευδιάθετη! Ένα σετ από κρυστάλλινα κηροπήγια για το σαλόνι ή τη βεράντα θα αλλάξει όλη την ενέργεια, κάνοντας τον χώρου σου πιο stylish, με μία μόνο κίνηση!

Όπου και αν πάω διακοπές φέτος, ο καφές μου θα είναι όπως θέλω εγώ!

Καφετιέρα Nespresso, Mediterranean Cosmos.

Πόσες φορές δεν έχεις ξυπνήσει στο δωμάτιό σου στο νησί ή στο camping και αυτό που σου λείπει περισσότερο είναι ο πρωινός σου καφές. Αυτός που τον κάνεις όπως μόνο εσύ ξέρεις και σε ξυπνάει μοναδικά. Φέτος αυτό δεν θα ξαναγίνει. Πλέον, μπορείς να πάρεις μαζί σου την καφετιέρα σου και να γίνει και αυτή… νομάς, όπως εσύ! Η Nespresso την έχει και στην προσφέρει στο πιο ωραίο χρώμα της σεζόν, γιατί η στιλάτη μέρα… από το πρωί φαίνεται!

Κανένα τίμιο shopping δεν τελειώνει χωρίς μία… λιχουδιά!

Hot Dog King, Mediterranean Cosmos.

 Αυτό που λατρεύω στο Μediterranean Cosmos είναι ότι, όταν τελειώνει το shopping, έχει πολλά ακόμη να κάνεις. Μία στάση, λοιπόν, για ένα χορταστικό hot dog, ώστε να κλείσει αυτή η υπέροχη μέρα με έναν λαχταριστό τρόπο, είναι must (και θα το θυμάμαι μέχρι να επιστρέψω και πάλι στον αγαπημένο μου προορισμό)!

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164