Μία τσάντα ….χαρτονόμισμα από τον Alexander Wang!

Ο Alexander Wang που είναι γνωστός για το cool kid-approved streetwear, φέτος ξεφεύγει από το style που τον έχει καθιερώσει και κάνει ένα luxe upgrade για spring/summer 2018 που θα κάνει την διαφορά! Ο σχεδιαστής συνεργάστηκε με την Judith Leiber για μία limited-edition Swarovski-encrusted bag που το σχήμα της και το σχέδιό της μοιάζει ακριβώς όπως το χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων.

Το clutch αποτελείται από 10.263 μαύρους, gunmetal, πράσινους και διαυγείς κρυστάλλους Swarovski και χρειάζεται από πολλές εβδομάδες χειροποίητης δουλειάς για να ολοκληρωθεί το puzle με τα κρύσταλλα. Η τιμή του ανέρχεται στις 3.868 λίρες.

Οι περίφημες τσάντες Swarovski & Leiber εμφανίστηκαν πρώτη φορά στην σειρά Sex and The City του καναλιού HBO, με τη μορφή της τσάντας Swan Swan Swan που κράτησε η Carrie και στη συνέχεια στην ταινία Sex and the City με το περίφημο cupcake clutch.

To clutch θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο στο spring/summer 2018 show του Wang αλλά το θέμα είναι ότι θα δοθούν στην αγορά μόνο 20 τεμάχια ! Οι fan του οίκου Alexander Wang αλλά και της θρυλικής σειρά Sex and the City θα πρέπει να βιαστούν!

Read More

And More