Mini, midi, maxi: Φούστες σε όλα τα μήκη και στιλ για να βρεις αυτή που σου ταιριάζει!

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας είναι η φούστα. Όχι μόνο θα σε βοηθήσει να παραμείνεις δροσερή τις πιο ζεστές μέρες (επιτέλους γυμνά πόδια!) αλλά επιλέγοντας το σωστό στιλ για σένα αναβαθμίζεις αυτομάτως κάθε σου look.

Για αυτό η fashion editor του TLIFE Σοφία Σούζα έκανε για ακόμα μια φορά έρευνα αγοράς και επέλεξε φούστες σε όλα τα μήκη και σε πολλά και διαφορετικά στιλ ώστε να ενημερωθείς σωστά και να βρεις αυτή που ψάχνεις και σε εκφράζει. Επιπλέον σου δίνει styling tips και πολλές ιδέες για φρέσκους συνδυασμούς ανάλογα με αυτή που που τελικά θα επιλέξεις.

Για να δεις όλες τις προτάσεις της κάνε κλικ επάνω στις εικόνες!

src=/files/Image/fashion/2015/JUNE/KREMASTRES/MINIFOUSTES/mini.jpg
Οι μίνι φούστες είναι τέλεια καλοκαιρινή επιλογή που χρειάζεται όμως ωραία πόδια. Διάλεξε το στιλ που προτιμάς και συνδύασέ την με φλατ σανδάλια ή sneakers για πρωινές βόλτες ή με ψηλοτάκουνα πέδιλα για εντυπωσιακά βραδινά looks.

Για να δεις όλες τις προτάσεις της Σοφίας κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα

src=/files/Image/fashion/2015/JUNE/KREMASTRES/MIDIFOUSTES/midi.jpg
Οι midi φούστες είναι και πάλι εδώ πιο θηλυκές από ποτέ. Διάλεξε την στη γραμμή που κολακεύει το σώμα σου και ταίριαξέ την με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες αλλά και με πλατφόρμες.

Για να δεις όλες τις προτάσεις κάνε “κλικ” στην εικόνα…

src=/files/Image/fashion/2015/JUNE/KREMASTRES/maxifoustes/maxi.jpg
Αν είσαι όμως από τα κορίτσια που λατρεύουν τις maxi φούστες για το καλοκαίρι, και αυτή η σεζόν φυσικά δε θα σε απογοητεύσει. Δες τις maxi casual επιλογές για πιο bohemian συνδυασμούς αλλά και μακριές επιλογές που μπορείς να φορέσεις στις βραδινές σου εξόδους.

Κάνε “κλικ” στην εικόνα για να δεις όλες τις προτάσεις της Σοφίας…

Read More

And More