Mix & match σύνολα και πολύχρωμα floral: Οι εντυπωσιακές προτάσεις του Michael Kors για τον επόμενο χειμώνα

Ο Michael Kors όλα αυτά τα χρόνια μας έχει συνηθίσει σε έναν διαχρονικό μινιμαλισμό, τη θηλυκή κομψότητα και την άνεση της σύγχρονής γυναίκας. Πάντα οι ιδέες του και τα σχέδιά του συμβαδίζουν απόλυτα με τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις του γυναικείου φύλου, για αυτό κιόλας είναι ιδιαίτερα αγαπητός από όλες τις εργαζόμενες γυναίκες.

Η τελευταία του συλλογή για τη σεζόν του Χειμώνα που παρουσίασε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ήταν λίγο διαφορετική. Ναι μεν διατήρησε αυτήν την άνεση που είναι κύριο χαρακτηριστικό των κολεξιόν του, αλλά ο ίδιος αποφάσισε να πειραματιστεί και να “παίξει” λίγο περισσότερο με τα μοτίβα και τα χρώματα, βάζοντας στον πάγο τον μινιμαλισμό, αλλά χρώμα και στιλ σε όλα αυτά που θα φορέσουμε τον επόμενο χειμώνα.

Ο ίδιος αποφάσισε να παντρέψει ιδιαίτερα prints μεταξύ τους, όπως είναι το καρό και η παραλλαγή, και να δημιουργήσει urban, αλλά και πιο chic σύνολα. Εκτός από αυτά τα δύο μοτίβα, πρόσθεσε και ρίγες στο ίδιο look, δημιουργώντας ένα πιο σούπερ αποτέλεσμα.

Την τιμητική τους είχαν οι γούνες, τα θηλυκά πανωφόρια, αλλά και τα ουδέτερα χρώματα που μένει πιστός από την αρχή της καριέρας του. Ακόμα και σε αυτά όμως, είδαμε ένα ιδιαίτερο “σύμπλεγμα” του λεοπάρ, του floral και των stripes.

Το floral όμως είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και στις φούστες ή τα φορέματα, τα οποία συνδυάστηκαν με ρούχα σε έντονα χρώματα ή αξεσουάρ σε ουδέτερες αποχρώσεις.

Από τη συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα night looks, αλλά και οι παγιέτες, που είναι γνωστό ότι ο Michael τους έχει αδυναμία.

Το παρών στο front row έδωσαν η Zendaya, η Blake Lively και η Emily Blunt, με total looks που έφεραν τη δική του υπογραφή φυσικά.

Read More

And More