Moschino x H&M: Μια καμπάνια με playfull – pop στοιχεία και με πρωταγωνίστρια την… Gigi Hadid

Πριν από μερικούς μήνες, τα H&M είχαν αποκαλύψει πως ετοιμάζουν μια μοναδική συλλογή σε συνεργασία με τον οίκο Moschino. Έπειτα από τόσο καιρό, το brand δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από την καμπάνια με τα εντυπωσιακά ρούχα και αξεσουάρ, αλλά και με πρωταγωνίστρια ένα πρόσωπο – έκπληξη! Αναρωτιέσαι ποια; Η Gigi Hadid λοιπόν, πρόσθεσε ακόμα μια δουλειά στο βιογραφικό της και -ναι- είναι το κεντρικό πρόσωπο αυτής της super WoW campaign.

Μέσα από τις πρώτες λήψεις μπορούμε να ανακαλύψουμε τη χρωματική παλέτα που έχει βασιστεί η συλλογή. Το ασήμι, το χρυσό και τα sparkly υφάσματα είναι βασικί πρωταγωνιστές, με τα neutral χρώματα να “μπλέκονται” και να δημιουργούν ένα μοναδικό εφέ.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 8 Νοέμβρη κι αν θυμηθούμε λίγο τις προηγούμενες συλλογές που είχε κάνει το brand με διάσημους οίκους και σχεδιαστές, ξέρουμε από τώρα ότι τα ρούχα και τα αξεσουάρ θα πωληθούν μέσα σε λίγες ώρες.

Η νέα κολεξιόν “MOSCHINO [tv] H&M” έχει έναν playfull και pop χαρακτήρα, κάτι που χαρακτηρίζει τον οίκο και τον σχεδιαστή Jeremy Scott. Μάλιστα o designer δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος με αυτήν τη συνεργασία, καθώς οι πραγματικοί του fans που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν κάτι από τον Moschino, τώρα θα μπορούν μέσω αυτής της συνεργασίας.

https://instagram.com/p/BhlcUVogp-s/

Να σου θυμίσω ότι τα H&M στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί με πολύ μεγάλους οίκους και σχεδιαστές, όπως Balmain, Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Alexander Wang, Versace, Erdem, και Marni.

Read More

And More