Μπαντάνα: τα it girl δεν την φοράνε πια στο λαιμό!

 

H μπαντάνα είναι ένα αξεσουάρ που κάθε καλοκαίρι τις τελευταίες σεζόν “παίζει” πολύ δυνατά στα summer styling μας. Κόκκινη, μπλε, μαύρη, κίτρινη όλα τα χρώματα είναι must, και φορώντας την μπορείς να κάνεις με μία κίνηση update τo basic look: jean με ένα λευκό t-shirt!

Παρόλα αυτά οφείλω να σε ενημερώσω ότι αυτή την σεζόν τα πράγματα έχουν αλλάξει κάπως και εσύ πρέπει να ξέρεις πως θα φορέσεις το αγαπημένο σου summer trend και αυτό το καλοκαίρι.

Πάμε να δούμε λοιπόν πως επιλέγουν τα it girls στο pinterest και στο instagram να φορέσουν την μπαντάνα αυτή την σεζόν.

1.Φόρεσε την στα μαλλιά σου

Η ζέστη επιβάλει να έχεις τα μαλλία σου μαζεμένα, το ζήτημα είναι με τι. Η μπαντάνα είναι το τέλειο αξεσουάρ για να δέσεις τα μαλλιά σου μία ζεστή μέρα και αν σου φαίνεται δύσκολο, κάνε ένα πρώτο πιάσιμο με ένα λαστιχάκι και μετά πέρασε την μπαντάνα σου από πάνω.

2. Δέσε την μπαντάνα στο καλαθάκι σου

Tα αγαπημένα μας καλάθια κάνουν super “παρέα” με μία μπαντάνα. Διάλεξε μία με έντονο χρώμα και δώσε στο αγαπημένο σου καλάθι new mood.

3. Φόρεσε την σαν βραχιόλι

Aντί για layering με πολλά διαφορετικά βραχιόλια, δέσε την μπαντάνα σου στον καρπό σου σαν βραχιόλι. Δώσε στο αγαπημένο σου αξεσουάρ new style και βεβαίως ανανέωσε τα βασικά σου καθημερινά σύνολα με μία κίνηση.

Read More

And More