Mules: Τα αγαπημένα παπούτσια της Bella Hadid που έχεις κι εσύ! Συνδύασέ τα όμως το supermodel

Η Bella Hadid είναι διάσημη στο χώρο της μόδας και όχι τυχαία! Έχει περπατήσει στα περισσότερα catwalks οίκων και σχεδιαστών, έχει πρωταγωνιστήσει σε άπειρες καμπάνιες και έχει φωτογραφηθεί για πολλά και διάσημα περιοδικά παγκοσμίως.

Ο λόγος που αγαπάμε το supermodel είναι για το αψεγάδιαστο στιλ του. Η Bella τις περισσότερες φορές μας αφήνει άναυδες με τις στιλιστικές της επιλογές και μας έχει δώσει ιδέες που άνετα τις υιοθετούμε κι εμείς!

Η τελευταία της εμμονή για τις urban εμφανίσεις της είναι τα mules. Ένα ζευγάρι που έχουμε όλες αφού οι τάσεις μας έπεισαν να τα αποκτήσουμε. Τα έχουμε φορέσει με πολλούς συνδυασμούς και σε πολλές περιστάσεις. Αν θέλεις όμως, extra στιλιστική έμπνευση και θέλεις να τα αναδείξεις κάπως διαφορετικά, τσέκαρε την πρόσφατη εμφάνιση της Bella…

Βασικό κομμάτι του συνόλου (εκτός από τα mules) είναι το μαύρο mom jeans. Το έχω και το έχεις σίγουρα. Το φοράς σε συνδυασμό με ένα crop top και όταν η θερμοκρασία μειωθεί, μπορείς να προσθέσεις ένα μαύρο σακάκι.

Τώρα δίνουμε βάση στα αξεσουάρ! Μια printed ζώνη θα κάνει τη διαφορά, ενώ τα tiny sunglasses θα δώσουν extra στιλιστικούς πόντους στο αποτέλεσμα. Οι κρίκοι είναι το must κοσμήματα για να προσθέσεις, ενώ μια mini tote bag είναι σούπερ επιλογή.

Καλή επιτυχία!

Read More

And More