Η νέα συλλογή των Marks & Spencer θα σε πείσει να εντάξεις από τώρα την Άνοιξη στο στιλ σου

Μπορεί ο καιρός να είναι ακόμα κρύος και κάπως μουντός, αλλά ήδη μέσα στο μυαλό μας “στροβιλίζουν” οι τάσεις της Άνοιξης, τα ανοιχτά και παστέλ χρώματα, τα ιδιαίτερα prints και οι πιο χαλαρές γραμμές. Ήδη, που λες, σκεφτόμαστε τι θα φορέσουμε, πως θα “χτίσουμε” τα σύνολά μας και ποια θα είναι αυτά τα μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ που θα προστεθούν στη shopping list μας. Όπως και να το κάνουμε, την Άνοιξη γίνεται ένα update στην ντουλάπα και το στιλ μας.

Το θετικό είναι ότι δεν χρειάζεται να περιμένεις τον Απρίλη για να ξεκινήσεις να επενδύεις στα νέα fashion items. Εγώ έχω αρχίσει από τώρα να το κάνω. Που; Μα φυσικά στα Marks & Spencer!

Τα Marks & Spencer υποδέχονται τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι ‘18 με τη φυσική κομψότητα και το ανεπιτήδευτο στυλ που χαρακτηρίζει τα ρούχα τους όλα αυτά τα χρόνια. Τα ιδιαίτερα χρώματα και prints καθώς και οι πρωτότυποι συνδυασμοί υφασμάτων, έρχονται στο επίκεντρο της νέας συλλογής μέσα από θηλυκά κομμάτια, για εμφανίσεις γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Και το πιο τέλειο ξέρεις ποιο είναι; Ότι δεν χρειάζεται να περιμένεις την Άνοιξη για να τα φορέσεις. Κάποια από τα fashion items της νέας συλλογής μπορείς να τα εντάξεις και τώρα στο look σου.

Σε αυτό το σημείο θα χρειαστώ την προσοχή σου. Πριν πας για ψώνια, θέλω να σου συστήσω τις νέες σούπερ συλλογές των Marks & Spencer, για να δεις τι σε περιμένει στα καταστήματα. Μετακινήσου, λοιπόν, προς τα κάτω και τσέκαρε…

Στην τάση Explorer, οι ζεστές αποχρώσεις μωβ και χακί συνδυάζονται με πολυτελή υφάσματα, για ένα κομψό ανοιξιάτικο ταξίδι. Τα διακριτικά prints που θυμίζουν ανθισμένους κήπους τόσο στα ρούχα όσο και στα -εξαιρετικά απαλά- εσώρουχα, αναβαθμίζουν τις καθημερινές εμφανίσεις και αναδεικνύουν τους γήινους τόνους σε πρωταγωνιστές της σεζόν.

Οι κλασικές αποχρώσεις κόκκινου, μπλε και γκρι, επαναπροσδιορίζονται στην τάση Horizon, μέσα από μια ζωηρή χρωματική παλέτα, ενώ το αγαπημένο καρό και οι ρίγες προσδίδουν πιο αθλητικό χαρακτήρα. Στα εσώρουχα, το λευκό συναντά τον καινοτόμο σχεδιασμό, «ανανεώνοντας» τη διαχρονική αισθητική.

Στην τάση Global, η ανεπιτήδευτη κομψότητα έρχεται στο επίκεντρο. Το layering με απαλά και αέρινα υφάσματα, προσφέρει καλοκαιρινό άγγιγμα σε κάθε look, ενώ τα θηλυκά φορέματα σε αποχρώσεις κάραμελ, ροζ και ώχρας δίνουν μποέμ χαρακτήρα. Η χαλαρή αυτή διάθεση «πηγάζει από μέσα», με εσώρουχα που ξεχωρίζουν για την απαλότητα τους.

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, τα χρώματα της τάσης Art Haus, κλέβουν τις εντυπώσεις. Έντονες αποχρώσεις, συνδυάζονται με γλυκές παστέλ, δημιουργώντας μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αντίθεση. Η καλοκαιρινή διάθεση εκφράζεται και μέσα από τα εσώρουχα, με νέα άκρως θηλυκά και ανάλαφρα σχέδια. Από τα πανωφόρια μέχρι τα μαγιό, τα ζωηρά prints χαρίζουν αέρα ανανέωσης στη συλλογή και ξαναγράφουν τους κανόνες του color blocking.

Επιπλέον, στα Marks & Spencer θα βρεις και μια τεράστια γκάμα σε ultra stylish καπέλα, γυαλιά ηλίου και spring accessories που θα αποθεώσουν τις εμφανίσεις σου.

Η νέα συλλογή των M&S για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι ’18, τοποθετεί τη γυναίκα στην καρδιά του σύγχρονου σχεδιασμού, για να δημιουργήσει το δικό της μοναδικό στυλ, που θα ανταποκρίνεται με ευελιξία και αυτοπεποίθηση στις ανάγκες και τις επιθυμίες της.

Μην χάνεις λεπτό! Επισκέψου ένα κατάστημα Marks & Spencer, δες τη νέα συλλογή και… τα λέμε εκεί!

Read More

And More