Η νέα χειμερινή συλλογή του Alexander Wang μιμείται την καλύτερη sci-fi ταινία των ’90s

Ο Alexander Wang παρουσίασε την Χειμερινή κολεξιόν του στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, και όπως σου είχαμε πει και παλαιότερα αυτή είναι η τελευταία επίδειξη που είχε σκοπό να κάνει στο New York Fashion Week.

Για το τελευταίο του catwalk λοιπόν, αποφάσισε να συνδυάσει το θηλυκό δυναμισμό της γυναίκας των 80s με το Matrix look της δεκαετίας του ’90. Ο ίδιος όμως δεν επέλεξε κάποια μεγάλη αίθουσα για αυτήν την επίδειξη. Η νέα κολεξιόν παρουσιάστηκε στις αίθουσες του κτιρίου που στεγάζονταν παλιά η Conde Nast (όμιλος περιοδικών) στην 4 Times Square.

Η συλλογή απαρτιζόταν από κοστούμια, δερμάτινες καμπαρντίνες, ιδιαίτερα σακάκια και πολύ μικρά γυαλιά ηλίου, κάτι το οποίο είχαμε πρωτοδεί στη διάσημη ταινία Matrix. Ο Wang όμως πρόσθεσε μια δική του εκμοντερνισμένη αισθητική με τα διάφανα μαύρα καλσόν και τις sparkly pumps.

Επιπλέον, την τιμητική τους είχαν τα πλεκτά παντελόνια, όπως και οι φούστες σε έντονα χρώματα.

Τέλος, αυτό που πρέπει να σου αναφέρω είναι ότι ο οίκος Dior από τον περασμένο χειμώνα λανσάρει γυαλιά ηλίου με επιρροές από την ταινία Matrix, όπως και άλλα αξεσουάρ που παραπέμπουν στην αισθητική αυτή, όπως ο vinyl μπερές.

Read More

And More