Νέα χρονιά, νέα γκαρνταρόμπα: Τα items που δεν πρέπει να λείπουν από τα συρτάρια σου το 2024

Με κάθε νέα χρονιά έρχεται κι ένα νέο ξεκίνημα! Στην αρχή του 2024 το μόνο σίγουρο είναι πως αναζητούμε οποιαδήποτε ανανέωση θα μας γεμίσει με θετική ενέργεια. Βάζουμε στόχους και, βεβαίως, βάζουμε και νέα fashion items στην ντουλάπα μας, διότι δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να διανύσουμε την καινούργια χρονιά με… παλιά, πολυφορεμένα outfits!

Για μία ακόμη φορά το Mediterranean Cosmos είναι ο προορισμός μας! Ξέρεις πολύ καλά πια ότι όταν  θέλουμε μία  ολοκληρωμένη shopping εμπειρία που συνδυάζει όλα όσα χρειαζόμαστε (δηλαδή μόδα, ευκολία και budget friendly αγορές) αυτός είναι ο αγαπημένος μου προορισμός. Πάμε να δούμε μαζί τα items που δεν πρέπει να λείπουν από τα συρτάρια σου το 2024.

Eνα neutral παντελόνι που πάει κυριολεκτικά με όλα

Υφασμάτινο παντελόνι, Access Fashion.

Το επόμενο must have παντελόνι, μετά το κλασικό μαύρο, είναι το neutral. Aυτή η γήινη απόχρωση έχει τη δυνατότητα να συνδυάζεται με όλα και εγώ ανακάλυψα το πιο στιλάτο σχέδιο στο κατάστημα Αccess Fashion και, για να το πάω ένα βήμα παρακάτω, το συνδύασα και με barbiecore πουλόβερ! Μην το σκέφτεσαι, αυτό είναι το παντελόνι που χρειάζεσαι!

Ένα δερμάτινο φόρεμα με 24hour style

Δερμάτινο φόρεμα, ‘ALE.

Δερμάτινο παντελόνι έχεις, δερμάτινο κολάν επίσης, μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις στην ντουλάπα σου και ένα δερμάτινο φόρεμα;. Αν με ρωτάς, εγώ το βρήκα και το πήρα ήδη από τη χειμερινή συλλογή της ‘ALE. To  σχέδιο αυτό μπορείς να το φορέσει με φλατ μπότες το πρωί ή με μποτίνια το βράδυ. Τέλειο;

Ένα λευκό κοστούμι, γιατί απλά είναι η επιτομή του elegant style

Κουστούμι, BSB.

Λατρεύω το masculine style. Έχω παντελόνια, σακάκια και κουστούμια που φοράω στο repeat, ειδικά μέσα στον χειμώνα. Στην BSB, όμως, ανακάλυψα το τέλειο λευκό κοστούμι και, ναι, αυτή η εκδοχή έλειπε από την γκαρνταρόμπα μου! Αποφάσισα φέτος να πω ναι σε αυτό το elegant σχέδιο, που είναι διαχρονικό και αξίζει να έχεις, αν θες να λέγεσαι fashionista.

Τα sneakers που θα φοράς όλο τον χρόνο

Sneakers, Exé.

Η αξία των sneakers στο every day ντύσιμο είναι αξεπέραστη. Σίγουρα έχεις ένα ζευγάρι, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να αποκτήσεις ένα ακόμη, πιο ευέλικτο, που θα συνδυάζεις με όλα και με το οποίο θα πηγαίνεις παντού. Το σχέδιο που βρήκα στη νέα συλλογή της Exé έχει ένα φοβερό plus, είναι seasonless και το φοράς όλο τον χρόνο με όλα σου τα casual looks. Φοβερό;

Ένα pastel παλτό που υπόσχεται chic city style

Παλτό, Mango.

Πολλές φορές έχω γράψει στο Tlife ότι το χρώμα έχει μαγικές δυνατότητες, όχι μόνο στο στιλ αλλά κυρίως στη διάθεσή μας. Ένα χρωματιστό πανωφόρι, όπως ένα ροζ παστέλ παλτό, σίγουρα θα ανανεώσει το στιλ σου, αλλά –πίστεψέ με– θα σου δώσει αμέσως και ένα θετικό mood. Τα σχέδια που έχει η Mango για φέτος είναι απλά τέλεια και αυτό το ροζ παλτό θα ολοκληρώσει με chic style όλα τα winter looks μου.

Μπαλαρίνες, γιατί απλά είναι το viral shoe trend της σεζόν

Μπαλαρίνες, Pargiana.

Θα έχεις ήδη αντιληφθεί τη δυναμική που έχουν φέτος οι μπαλαρίνες. Οι fashionistas δεν τις εγκατέλειψαν με το που μπήκαμε στα κρύα, αντιθέτως τις φοράνε με κάλτσες ή καλσόν σαν το βασικό city shoe. Εγώ ανακάλυψα και απέκτησα ένα ζευγάρι δερμάτινες μπαλαρίνες στο κατάστημα Pargiana με pointy toe και στο χρώμα που επίσης κάνει θραύση φέτος το berry.

Puffer jacket, γιατί δεν υπάρχει πιο ζεστό πανωφόρι

Jacket, Rodanos.

Γράφοντας κάθε χειμώνα για τάσεις και trends, καταλήγω ότι, από τα jacket που κάθε σεζόν μας «κλείνουν» το μάτι, το puffer jacket είναι σίγουρα το πιο διαχρονικό. Ζεστό και σταθερά στιλάτο, αποτελεί σίγουρα μία αγορά που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στα δυνατά κρύα. Εγώ φέτος θα επενδύσω σε μία metallic εκδοχή που ανακάλυψα στο κατάστημα Rodanos και θα το φορέσω στην πόλη αλλά και στις εξορμήσεις μου.

Μαύρα εσώρουχα για όλες τις…περιστάσεις

Eσώρουχα, ΜED.

Είναι γεγονός ότι όλες έχουμε ένα συρτάρι γεμάτο εσώρουχα, αλλά όταν φτάνει η στιγμή να αναζητήσουμε ένα cool black set δεν υπάρχει. Λοιπόν, αυτό το μαύρο lingerie σετ της MED θα μπει φέτος στη συλλογή μου, γιατί απλά φοριέται σε όλες τις περιστάσεις (από casual μέχρι date) και έχει την ποιότητα που μόνο η MED ξέρει να προσφέρει στα εσώρουχα.

Lipgloss στα σαγηνευτικά χρώματα που θα βλέπεις παντού φέτος

Lip gloss, KIKO MILANO.

Το make up είναι και αυτό σημαντικό και δίνει την τελική λεπτομέρεια σε μία κομψή εμφάνιση. Τα 3D Hydra Lipgloss (limited edition παρακαλώ) είναι τα αγαπημένα μου, γιατί με μια κίνηση δίνουν λάμψη και χρώμα, τα έχεις πάντα στην τσάντα σου και ανανεώνεις το μακιγιάζ σου εύκολα αλλά με τέλειο τρόπο. Στην KΙΚΟ MILANO υπάρχουν οι αποχρώσεις που θα βλέπεις παντού φέτος και δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πάρω μόνο ένα!