Νέο κατάστημα Haralas στο Golden Hall!

Ως το πιο ανερχόμενο fashion brand στην κατηγορία των υποδημάτων και αξεσουάρ ο HARALAS δε θα μπορούσε να λείπει από το Νο 1 εμπορικό κέντρο. Έτσι, ακόμα ένα κατάστημα της αλυσίδας Haralas άνοιξε τις πόρτες του στο ισόγειο του Golden Hall.

Η μάρκα απευθύνεται στο νεανικό κοινό που αναζητά fashion forward προτάσεις σε καλή ποιότητα και σωστή τιμή. Η γυναικεία συλλογή υποδημάτων και αξεσουάρ περιλαμβάνει σχέδια που καλύπτουν από το πιο εξεζητημένο μέχρι το πιο διαχρονικό και κλασικό στυλ, ενώ η ανδρική συλλογή είναι ιδανική για τους λάτρεις των casual και sporty εμφανίσεων.

Εκτός από την ομώνυμη συλλογή υποδημάτων, το κατάστημα Haralas διαθέτει κάποια από τα πιο γνωστά brands του εξωτερικού όπως: BCBGeneration, CAFE NOIR, CAMPER, CONVERSE, DKNY ACTIVE, HAVAIANAS, FITFLOP, JESSICA SIMPSON, NIKE, ONITSUKA TIGER, PRINCE, PUMA, ROBERTO FESTA, SWEET BALLERINA και VINCE CAMUTO. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν ξεχωριστά προνόμια και εκπλήξεις με τη χρήση της HARALAS Loyalty Card.

Mην χάσεις την ευκαιρία να επισκεφθείς το κατάστημα Haralas στο Golden Hall και να ζήσεις την προσιτή μόδα και το άψογο σέρβις σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον!

Read More

And More