Νew York Fashion Week 2019: Tι είδαμε χθες στο runway!

H εβδομάδα μόδας στην Νέα Υόρκη συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, ήδη μεγάλοι οίκοι έχουν δείξει τις προτάσεις τους για την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν.

Το Tlife παρακολουθεί και σου έχει κάθε μέρα πλούσιο υλικό. από το τι συμβαίνει στα catwalks και βεβαίως όλες τις νέες τάσεις, που έρχονται για την σεζόν Spring/ Summer 2020!

Zimmermann

To αυστραλέζικο resort brand, έχει πάντα μία dreamy summer διάθεση, και το moto: edless καλοκαίρι, είναι η προϋπόθεση για όσους φοράνε τα ρούχα του. Λουλούδια και δαντέλα ήταν τα βασικά υλικά της νέας collection, ενώ υπήρχαν πολλές προτάσεις για όσες αγαπούν το surf και την παραλία!

Anna Sui

Η Αμερικανίδα σχεδιάστρια που έχει boho ύφος πάντα στις συλλογές της, αυτή την φορά μας έδειξε μία ολοκαίνουργια σειρά με χρώματα που θυμίζουν όνειρο και τα πιο ωραία floral για την επόμενη σεζόν. Τα clogs και τα round frame γυαλιά έδιναν τις απαραίτητες details.

Phillip Lim

Γνωστός για την minimal city αισθητική του ο Lim συνέχισε και αυτή την σεζόν να μας μυεί στην easy- elevetaed γκαρνταρόμπα πόλης. Ρούχα άνετα, αλλά με υψηλή αισθητική που δίνουν μεγάλη σημασία στο σχήμα της γυναικείας σιλουέτας. Κομμάτια που τα χαρακτηρίζεις seasonless και αποτελούν επένδυση.

Puppets and Puppets

Ένα brand που με το wired fun ύφος του έχει κερδίσει τον κόσμο της μόδας. Πλεκτά σε epic σχέδια συνδυασμένα με velvet κομμάτια, και folk πανωφόρια συνδυασμένα με brocar φορέματα δημιουργούν το μοναδικό Puppets and Puppets σύμπαν.

Read More

And More