Το ντοκιμαντέρ για την ζωή του Alexander McQueen είναι έτοιμο.

Το νέο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ με θέμα την ζωή του Αlexander McQueen μόλις κυκλοφόρησε, και είναι απλά εκπληκτικό! Την ταινία σκηνοθετούν οι Ian Bonhôte και Peter Ettedgui, και υπόσχεται να εξερευνήσει κάθε πτυχή της ζωής του σημαντικού σχεδιαστή.

Συνεντεύξεις με τον ίδιο τον ΜcQueen, προσωπικές λεπτομέρειες σχετικά με την ανατροφή και τις καλλιτεχνικές επιρροές του, αλλά και μεγάλη έρευνα για τους ”δαίμονες” με τους οποίους αγωνίστηκε ο καλλιτέχνης, είναι μερικά μόνο από αυτά που περιλαμβάνει το νέο αυτό ντοκιμαντέρ.

Το τρέιλερ ξεκινά με μια φωνή λέγοντας: “Κανένας δεν ανακάλυψε τον Αlexander McQueen, o Alexander McQueen ανακαλύψε ίδιος τον εαυτό του”. Αυτό το ντοκιμαντέρ, με πολλά backstage στιγμιότυπα, και προσωπικές συνεντεύξεις του σχεδιαστή, θα δώσει στους οπαδούς μια μοναδική ματιά στον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για μερικές από τις πιο αξέχαστες στιγμές της μόδας.

Ο McQueen αυτοκτόνησε στις 11 Φεβρουαρίου 2010, σε ηλικία 40 ετών. Απίστευτα επιτυχημένος καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ήταν ο creative director του οίκου Givenchy από το 1996 έως το 2001. Στη συνέχεια ίδρυσε το brand Alexander McQueen, το οποίο εξακολουθεί να είναι αγαπημένο από διασημότητες και όχι μόνο. Περιμένουμε με ανυπομονησία!

Read More

And More