Fresh look

Ο Marc Jacobs λανσάρει μία… πολυσεξουαλική συλλογή

Πολυσεξουαλικότητα σημαίνει ότι ένα άτομο μπορεί να νιώσει έλξη και για τα δύο φύλα. O Marc Jacobs, λοιπόν, με την ολοκαίνουργια συλλογή του που έχει τίτλο Heaven, γιορτάζει την διαφορετικότητα με μία σειρά που αποθεώνει την queer νεολαία και την εφηβική ονειροπόληση.

Μία collection φόρο τιμής στις ταινίες του πρωτοπόρου Gregg Araki  και της καλλιτέχνιδας Cindy Sherman. Η συλλογή και όλα τα κομμάτια που περιλαμβάνει δεν έχουν συγκεκριμένη ταυτότητα φύλου, αλλά σε αφήνουν να αποφασίσεις τι είναι κατάλληλο για εσένα.

Για τον σχεδιαστή, μέσα από αυτή την συλλογή τα κορίτσια μπορούν να ντυθούν σαν αγόρια και τα αγόρια σαν κορίτσια. Όλο αυτό έχει να κάνει με το πως νιώθουν, δηλαδή δεν έχουν ένα φύλο με την περιοριστική αίσθηση της λέξης, αλλά να μπορούν και να αισθάνονται όπως θέλουν κάθε φορά.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής έχει υπερασπιστεί τους άνδρες που φορούν μακιγιάζ, καταδικάζει τις ταμπέλες, ενώ ο ίδιος μέσα από το instagram του πολλές φορές ποζάρει με μακιγιάζ και γυναικεία αξεσουάρ.

Το μήνυμα του με αυτή την νέα σειρά είναι ότι αν θες, μπορείς να αγνοείς του κοινωνικούς κανόνες και να νιώθεις ελεύθερος! Η καμπάνια τραβήχτηκε από τη Larissa Hofmann, το styling επιμελήθηκε η Danielle Emerson και μπορείς να την δεις όλη στο επίσημο instagram του brand.

Φωτογραφίες @marcjacobs

 

Read More

And More