Ο Burberry συνεργάζεται με τη Vivienne Westwood! Και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από τη συλλογή

O Burberry και η Vivienne Westwood έδωσαν μερικές ακόμη λεπτομέρειες στους εκατομμύρια fan τους για την επερχόμενη συνεργασία τους. Οι δύο μεγάλοι οίκοι ανακοίνωσαν ήδη από το καλοκαίρι, ότι θα συνεργαστούν με σκοπό να τιμήσουν το βρετανικό style.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν δημοσίευσαν ένα μικρό fashon video στα instagram Stories τους, με ένα ζευγάρι platform shoes (χαρακτηριστικά της Vivienne Westwood), στο οποίο υπήρχε το iconic Burberry check. Αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα για το πως οι δύο οίκοι θα ενώσουν τα βασικά τους στοιχεία σε μία νέα πρωτότυπη συλλογή η οποία θα λανσαριστεί επίσημα στις 6 Δεκεμβρίου. Mέχρι τότε και τα δύο brand θα συνεχίσουν να δίνουν μικρές λεπτομέρειες στους fan τους μέσα από τα social.

O Riccardo Τisci που ανέλαβε τον οίκο Burberry μετά την αποχώρηση του Christopher Bailey, είχε ανακοινώσει μέσω Instagram πως θέλει να κάνει αυτή τη συνεργασία και είχε ανεβάσει μία φωτογραφία όπου ήταν ο ίδιος, η Westwood και ο σύντροφος – συνεργάτης της Andreas Kronthaler. Μάλιστα ο Tisci έγραψε: “Η Vivienne ήταν ο λόγος που ήθελα να γίνω σχεδιαστής”.

Ο Tisci επίσης δήλωσε για αυτό το νέο consept: Ήξερα από τότε που ήρθα σε αυτόν το οίκο ότι επιτέλους θα έχω την δυνατότητα να προσεγγίσω αυτή την σχεδιάστρια ώστε να κάνουμε κάτι μαζί. Είναι μία επαναστάτης, punk, ασυναγώνιστη και η μοναδική εκπρόσωπος του βρετανικού style που έχει εμπνεύσει τόσους πολλούς από εμάς. Είμαι τόσο υπερήφανος που θα δημιουργήσουμε μαζί.”.

Read More

And More