Ο διάσημος σχεδιαστής Raf Simons και τα Fred Perry ετοιμάζουν κάτι μοναδικό στην Αθήνα

Τα τελευταία δέκα χρόνια ο διάσημος σχεδιαστής Raf Simons και τα Fred Perry έχουν συνεργαστεί άπειρες φορές κι έχουν καταφέρει να εντάξουν το streetwear στο στιλ των ανδρών με τον πιο τέλειο τρόπο.

Για να γιορτάσουν λοιπόν, αυτόν το “δεσμό” άνοιξαν το αρχείο με τα σχέδιά τους και επέλεξαν να δημιουργήσουν ξανά 100 κομμάτια τα οποία θα λανσαριστούν σε διάφορες χώρες και πρωτεύουσες. Μπορείς να φανταστείς ποια θα είναι η πρώτη; Μα φυσικά η Αθήνα! Έπειτα θα ακολουθήσει το Βελιγράδι και μετά η Σεούλ.

Τα Fred Perry πήραν το όνομά τους από ένα παίχτη του τένις. Το 1952 σχεδίασαν την πρώτη μπλούζα για το τουρνουά τένις του Wimbleton και αμέσως αυτά τα ρούχα έγιναν αγαπητά από τους Βρετανούς. Το 1960 έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι του mod culture…

Η συνεργασία με τον Raf ήταν μια ανατροπή, αφού ο σχεδιαστής αποφάσισε να αποτυπώσει τα δικά του μοντέρνα prints πάνω σε αυτά τα τόσο κλασικά και διαχρονικά ρούχα.

Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το event που σύμφωνα με πληροφορίες θα λάβει μέρος στη χώρα μας στις 20 Αυγούστου. Από ότι βλέπεις τα ρούχα έχουν ήδη “πακεταριστεί” για να ταξιδέψουν.

Read More

And More