O Drake έδειξε την αγάπη του στην Rihanna με τον πιο stylish τρόπο

Οι καλοί φίλοι στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Όχι μόνο όσον αφορά στο ψυχολογικό κομμάτι, αλλά και στο επαγγελματικό. Έτσι τουλάχιστον συμβαίνει με τον Drake και την Rihanna. Για να φρεσκάρω λίγο τη μνήμη σου, οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στα τραγούδια “What’s My Name?” και “Work”, αλλά δεν θέλω να καταλήξω εκεί.

Μια από τις πιο ισχυρές τάσεις από τον περασμένο χειμώνα είναι οι κάλτσες με prints και χρώματα. Και αναρωτιέσαι τώρα: “Μα καλά, τι λέει αυτή; Που θέλει να το πάει;”. Αμέσως θα σου εξηγήσω γιατί ίσως σε μπέρδεψα λίγο. Η Rihanna, που λες, ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα ζευγάρι κάλτσες με hawaiian αισθητική, που απεικονίζουν την ίδια. Οι συγκεκριμένες κάλτσες είναι από τη νέα της συλλογή Stance Socks. Δες και μόνη σου προς τα κάτω και συνέχιζε να διαβάζεις τι έχω να σου πω…

Και πριν από λίγες ημέρες ο Drake ανάρτησε στο λογαριασμό μια άλλη φωτό που φοράει αυτές τις κάλτσες. Έτσι ο ράπερ έδειξε την υποστήριξή του στο νέο επαγγελματικό βήμα της RiRi, μα πάνω από όλα μας έδειξε πόσο την αγαπάει.

Read More

And More