Ο Έλτον Τζον κυκλοφορεί την δική του συλλογή με εντυπωσιακά γυαλιά!

Ο Έλτον Τζον εδώ και χρόνια φοράει πάντα μαζί με τα σύνολα του εντυπωσιακά γυαλιά, που είναι το σήμα κατατεθέν του.Με στρας, με χρώματα, σε διάφορα σχήματα, έχει πάντα το τέλειο ζευγάρι για να ολοκληρώσει τα outfit του. Τώρα λοιπόν το είδωλο της pop συνεργάζεται με τα brand: Sam’s Club και Walmart για να λανσάρει την δική του προσωπική συλλογή γυαλιών!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

 Η συλλογή αυτή που θα εχει  εύστοχο όνομα Elton John Eyewear, εμπνεύστηκε από τα εμβληματικά ρούχα και την κορυφαία καριέρα του – και σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον John.

SPLASH/Ideal Image

Η δημιουργία των γυαλιών Elton John ήταν μια δουλειά αγάπης και ένα απίστευτο προσωπικό ταξίδι στην καριέρα μου και τη μόδα που με έφερνε στο επίκεντρο σε κάθε συναυλία. Τα γυαλιά μου ήταν πάντα λίγο συμβολικά για μένα, ήταν μια αληθινή αντανάκλαση του τρόπου που νιώθω και τι θέλω να απεικονίσω δημιουργικά εκείνη τη στιγμή» δήλωσε ο John σε συνέντευξη του στο περιοδικό People.

Η σειρά περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές συλλογές: The Foundations Collection, μια αειθαλής σειρά με 60 διαχρονικά ζευγάρια ενώ οι δύο άλλες σειρές (έρχονται επίσης στο Sam’s Club) αποτελούνται από τη συλλογή Capsule, η οποία είναι «σχεδιασμένη για συλλεκτικότητα» και παρουσιάζει το μουσικό ταξίδι του Έλτον Τζον μέσα από διαφορετικές κάψουλες. Όπως επίσης και η The Master Collection, που εμπνέεται  από την προσωπική συλλογή του τραγουδιστή και τα ζευγάρια θα κυκλοφορούν σε περιορισμένες ποσότητες ενώ οι τιμές θα ξεκινούν από 350$.

Read More

And More