Ο Givenchy λανσάρει κοσμήματα με έμπνευση από το ζωδιακό κύκλο

Ο Givenchy λανσάρει κοσμήματα με έμπνευση από το ζωδιακό κύκλο | tlife.gr

Έχουμε συνηθίσει στα κοσμήματα που λανσάρουν οι οίκοι, να βλέπουμε μονογράμματα, logos και διάφορα τέτοια στοιχεία. Τι άποψη έχεις όμως όταν ένας οίκος αποφασίζει να σχειδάσει κοσμήματα με ζώδια; Ναι, αυτό είναι πολύ καλή ιδέα, αφού πρόκειται για ένα αρκετά προσωπικό κόσμημα που αν δημιουργηθεί σωστά, μπορεί να μοιάζει με έργο τέχνης. Αυτό είναι λοιπόν, το νέο βήμα του Givenchy και της σχεδιάστριας Clare Waight Keller, για το Φθινόπωρο του 2018.

Εξαιρετικά σκαλισμένα και δημιουργημένα από χρυσό, η συλλογή περιλαμβάνει 24 κομμάτια, τα οποία “παντρεύουν” την αγάπη της σχεδιάστριας για τα κοσμήματα και τα φυλαχτά. Για την ακρίβεια, η ίδια σχεδίασε πρώτα το προσωπικό της ζώδια, τον Λέοντα, κι έπειτα αποφάσισε να κάνει ακριβώς το ίδιο και με τα υπόλοιπα 11 ζώδια.

Το φοβερό σε αυτό το νέο λανσάρισμα είναι ότι τα σκουλαρίκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν μενταγιόν σε ένα κολιέ. Ο οίκος χαρίζει μια μαύρη κορδέλα που μπορείς να περάσεις μέσα από το σκουλαρίκι και να το φορέσεις στο λαιμό σου. Αν δεν σου αρέσει αυτή η εκδοχή, μπορείς να κάνεις το ίδιο και με χρυσή αλυσίδα, μόνο που χρεώνεται παραπάνω.

Όσον αφορά στα δαχτυλίδια, το καθένα “συνοδεύεται” και από μια πέτρα, η οποία συμβολίζει τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου που έχουν προέλθει από τη θέση του ήλιου κατά τη γέννηση του κάθε ατόμου.

READ more