Ο Jacquemus κυκλοφορεί ένα βιβλίο με εικόνες που τράβηξε ο ίδιος!

Πολυαγαπημένος σχεδιαστής εδώ και μερικά χρόνια, μας έχει κερδίσει για τα μοναδικά του σχέδια και τις μικροσκοπικές του τσάντες, ο  Simon Simon Porte Jacquemus έγινε γρήγορα από τις πιο σημαντικά brand μόδας της εποχής μας.

Με μοναδικά show σε καταπράσινους λόφους λεβάντας, αλλά και λιβάδια σιταριού, ο σχεδιαστής έχει αποδείξει την ικανότητά του να δημιουργεί γραφικές στιγμές.

Αυτή η ιδιαίτερη ματιά του Jacquemus λοιπόν θα αποτυπωθεί σε ένα table book που έχει τον τιτλο: Images και ήδη ο σχεδιαστής το ανέβασε στο instagram!

Είναι η δεύτερη φορά που ο Jacquemus  εκδίδει βιβλίο, αφού από το  2017 έχει βγάλει το πρώτο του βιβλίο με φωτογαφίες το :Marseille Je’Taime.

O ίδιος έγραψε στο instagram: «Χαίρομαι που κυκλοφορεί το 2ο βιβλίο μας την 1η Σεπτεμβρίου! Όλες οι αγαπημένες μου εικόνες  από το iPhone σε ένα βιβλίο! Τόσο ενθουσιασμένος!
Παρόλο που στο post βλέπουμε πολύ λίγες φωτογραφίες από την συλλογή του βιβλίου, από το εξώφυλλο, που έχει τα χαρακτηριστικά χρώματα της επωνυμίας, καταλαβαίνουμε ότι το περιεχόμενο θα είναι πολύ…. Jacquemus!

Read More

And More