Ο Kanye West σχεδίασε αυτά τα παπούτσια και είναι ξεκάθαρα ό,τι πιο περίεργο έχουμε δει

Ο Kanye West σχεδίασε τα νέα παπούτσια για την προσωπική του συλλογή Yeezy, με τίτλο “rough draft”, και όλοι έμειναν έκπληκτοι. Για την ακρίβεια, ο ίδιος σχεδίασε ένα ζευγάρι sliders τα οποία έχουν παρομοιαστεί από το κοινό σαν παπούτσια για φυλακισμένους, ή ότι μοιάζουν με σφουγγάρι ή σαν τα πλέον διάσημα, crocs. Το χαρακτηριστικό τους είναι η σόλα που μοιάζει “τρακτερωτή” και η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε ακόμα πόσο άνετη μπορεί να είναι.

Φυσικά τα σχόλια στα social media δεν ήταν και τόσο θετικά, με έναν fan να γράφει: “Ελπίζω το άλμπουμ με τα τραγούδια σου να είναι καλύτερο από αυτά τα παπούτσια”.

Ενώ αυτά τα slides δεν είναι ότι πιο τέλειο έχουμε δει και αισθητικά να μην είναι τόσο WOW, φαίνεται πως ο Kanye ξέρει τι κάνει και αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο των Balenciaga και Christopher Kane, οι οποίοι δείχνουν να έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα “άσχημα” παπούτσια και να τα προωθούν ως trend.

Μην ξεχνάμε ότι τα crocs που λάνσαρε ο οίκος Balenciaga τάραξαν τα δεδομένα της μόδας, μιας και ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό από τα παπούτσια που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στα catwalks, ενώ πολλά brands πλέον έχουν αδυναμία στα grandpas sneakers που είναι λες και “ξεθάφτηκαν” από τη δεκαετία του ‘80.

Read More

And More