Ο κορυφαίος στιλίστας Law Roach που είναι υπεύθυνος για το iconic στιλ της Ζendaya αποσύρεται

Ο στυλίστας Law Roach έχει συγκλονίσει τη βιομηχανία της μόδας με την ανακοίνωση ότι αποσύρεται. Το σοκ νέο έγινε γνωστό μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

O Roach έγραψε: «H φαντασία μου τελείωσε ….. Ευχαριστώ όλους όσους υποστήριξαν εμένα και την καριέρα μου όλα αυτά τα χρόνια. Κάθε άτομο που μου εμπιστεύτηκε την εικόνα του, είμαι τόσο ευγνώμων για όλους σας. Αν αυτή η δουλειά αφορούσε μόνο τα ρούχα, θα το έκανα για το υπόλοιπο της ζωής μου, αλλά δυστυχώς, δεν είναι! Η πολιτική, τα ψέματα και οι ψεύτικες αφηγήσεις επιτέλους με επηρέασαν!… Είμαι έξω».

 

 

Ο Roach είναι υπεύθυνος για μερικές από τις πιο αξέχαστες στιγμές διασημοτήτω. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, η κορυφαία πελατεία του Roach περιελάμβανε τους: Celine Dion, Tom Holland, Tiffany Haddish, τον οδηγό αγώνων Lewis Hamilton, Priyanka Chopra, Keke Palmer, Anya Taylor-Joy, Bella Hadid, Emma Watson και βεβαίως την Zendaya όπου μαζί με τον Roach απογείωσε το στιλ της .

 

Η Zendaya όταν πήρε το βραβείο CFDA Fashion Icon Award το 2021, δεν ξέχασε να μιλήσει για την πολύτιμη βοήθεια από τον Roach σε αυτό. Η Zendaya και ο Roach είναι μας έχουν χαρίσει μερικές επικές στιγμές στο κόκκινο χαλί με vintage δημιουργίες που στην ουσία ανήκουν σε αυτόν, εφόσον διαθέτει μια τεράστια συλλογή.

 

 

Ας ελπίσουμε ότι ο Roach χρειάζεται απλώς ένα διάλειμμα από τη βιομηχανία και ότι θα κάνει μια θριαμβευτική επιστροφή!

Φωτογραφίες Splash/Ideal Images – Instagram @luxurylaw

Read More

And More