Ο Lenny και η Zoe Kravitz πρωταγωνιστούν σε μια… on the road καμπάνια

Το brand Tumi έχει τις πιο stylish και όμορφες βαλίτσες, backpacks, τσάντες ταξιδιού που αγαπούν πολλοί διάσημοι και όχι μόνο. Η μάρκα λοιπόν, έβγαλε στη δημοσιότητα τη νέα του καμπάνια για την Άνοιξη του 2019 με πρωταγωνιστές το μουσικό, σχεδιαστή και ηθοποιό, Lenny Kravitz, και την κόρη του Zoe.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που μπαμπάς και κόρη πρωταγωνιστούν στην ίδια καμπάνια, η οποία μάλιστα φωτογραφήθηκε από τον Alan Silfen στις Μπαχάμες, από εκεί που κατάγεται ο τραγουδιστής δηλαδή. Η Zoe δήλωσε: “Για εμένα αυτή η campaign αφορά το δεσμό με τον εαυτό μας και τις ρίζες μας. Μου αρέσει να δουλεύω με το Tumi και να εκφράζω μια ιστορία για τα ταξίδια, την οικογένεια και τις ρίζες. Ήταν απίστευτο που ταξίδεψα μέχρι το νησί και είδα από που προέρχεται οι οικογένειά μου”.

Από την άλλη ο Lenny είπε: “Είμαι πελάτης και fan του Tumi από τότε που ξεκίνησα να ταξιδεύω. Όταν ταξιδεύεις συχνά, η βαλίτσα είναι σαν το σπίτι σουτην έχεις μαζί σου στο αεροπλάνο, στο τρένο, τα λεωφορεία, στα ξενοδοχεία. Για αυτό λοιπόν, θέλω μια αξιόπιστη και ανθεκτική βαλίτσα”.

Οι βαλίτσες και οι τσάντες από τη νέα συλλογή ξεκινούν από 35 δολάρια και μπορεί να ακουμπήσουν ακόμα και τα 1,175 δολάρια. Τέλος, η καμπάνια συνοδεύεται από ένα απίστευτο βίντεο που αξίζει να δεις…

Read More

And More