Ο Louis Vuitton λανσάρει μια limited-edition συλλογή για να τιμήσει τον βασιλικό γάμο

Σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις, φαίνεται πως ακόμα και οι μεγαλύτεροι οίκοι παγκοσμίως είναι πολύ ενθουσιασμένοι με τον βασιλικό γάμο. Τι εννοώ; Ο οίκος Louis Vuitton για παράδειγμα, λανσάρει μια limited-edition συλλογή για να τιμήσει και να γιορτάσει για το γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ο οποίος θα γίνει στις 19 Μαΐου.

Αυτή η συλλογή που είναι διαθέσιμη μόνο στο flagship store του οίκου στο Λονδίνο, διαθέτει τέσσερα από τα πιο δημοφιλή σχέδια τσαντών (το Keepall, το Speedy, το Neo Noe και το Petite Malle), τα οποία είναι διακοσμημένα με την αγγλική σημαία. Η κολεξιόν περιέχει μόνο 85 κομμάτια, κάτι που σημαίνει ότι αν θέλεις να έχεις ένα αναμνηστικό από τον βασιλικό γάμο, θα πρέπει να κλείσεις για αύριο κιόλας αεροπορικά εισιτήρια και να επισκεφθείς το κατάστημα του Louis Vuitton.

Εκτός όμως από τις τσάντες, το LV κατάστημα στη New Bond Street έχει φτιάξει τη βιτρίνα του με το αντίστοιχο concept κι έχει χαράξει το εξής: “Louis Vuitton celebrates the royal wedding of Prince Harry and Ms. Meghan Markle 19th May 2018”, που σημαίνει ότι ο οίκος Louis Vuitton γιορτάζει το βασιλικό γάμο.

Read More

And More