Ο οίκος Louis Vuitton καλωσορίζει την ηθοποιό Saoirse Ronan ως νέα ambassador

Η ηθοποιός Saoirse Ronan εντάσσεται στην οικογένεια του Louis Vuitton ως νέα πρέσβειρα του οίκου! Η πολυτελής μάρκα ανακοίνωσε την τέσσερις φορές υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιό ως την τελευταία πρέσβειρα του οίκου της.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton (@louisvuitton)

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, η Ronan έχει κερδίσει την αναγνώριση για τις συναισθηματικές και συναρπαστικές ερμηνείες της σε ταινίες όπως “Little Women”, “Lady Bird”, “Brooklyn” και “Atonement”. Το ταλέντο και η γκάμα της ως ηθοποιός της έχουν χαρίσει μια θέση στην πρώτη δεκάδα της λίστας των New York Times με τους σπουδαιότερους ηθοποιούς του 21ου αιώνα.

 Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 Η Saoirse Ronan  με Louis Vuitton φόρεμα στο show για την συλλογή Womenswear Spring/Summer 2024

Ο Nicolas Ghesquière εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη Ronan, δηλώνοντας: “Θαυμάζω την καριέρα της Saoirse εδώ και πολλά χρόνια, τη βρίσκω απόλυτα γοητευτική στους ρόλους που υποδύεται. Και επιπλέον, πίσω από το ταλέντο της κρύβεται ένας τόσο γοητευτικός και φωτεινός άνθρωπος”. Η Louis Vuitton και η Saoirse Ronan μοιράζονται την επιδίωξη της τελειότητας στις αντίστοιχες τέχνες τους. Ως πρέσβειρα του οίκου, η Ronan θα εκπροσωπεί τις αξίες και την αισθητική του brand, προσφέροντας το μοναδικό της χάρισμα και στυλ στις επερχόμενες καμπάνιες και εκδηλώσεις του Louis Vuitton.

Κεντρική φωτογραφία @louisvuitton

Read More

And More